19 / 05 / 2024

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fadı Rafıe, Zıad Abu Alhasan ve Najeeb Abu Fakher ortaklığında kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Monti Kalıp Elemanları Metal Plastik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monti Kalıp Elemanları Metal Plastik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tuna tarafından kuruldu.

Astek Köpük Beton Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astek Köpük Beton Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin sermaye bedeli ile Burak Kezer tarafından kuruldu.

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Kaçar tarafından kuruldu.

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılınç, Mahir Kırış ve Muharrem Başpınar ortaklığında kuruldu...

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Nasser Najjar tarafından kuruldu. 

Efe İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Fazloğlu tarafından kuruldu. 

Kuz Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuz Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Pekdemir tarafından kuruldu. 

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi Haberi

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fadı Rafıe, Zıad Abu Alhasan ve Najeeb Abu Fakher ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Pıoneer İnşaat Sanayi ve Genel Ticaret Limited Şirketi  adres; CEVİZLİK MAH.İSTANBUL CD. HAMURCU SİT.NO.12/26...