09 / 05 / 2024

Piraziz Belediyesi maden mahallesi otel inşaatı ihalesi

Piraziz Belediyesi maden mahallesi otel inşaatı ihalesi

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Maden sahaları fabrikaların kurulması için ihaleye çıkarılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Belediyesi ek hizmet binasının açılışında konuştu. Dönmez, maden sahalarının fabrika kurulması şartıyla ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Piraziz Belediyesi'nden 5 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Giresun Piraziz'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Piraziz Belediyesi, Eren Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 26 Haziran'da yapılacak...

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü’nün kirişleri yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi’ne modern köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapımı gerçekleştiriliyor. Proje ile mevcut olarak bulunan köprünün kotu yükseltilecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü temeline 20 fore kazık!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eşme Maden Deresi üzerinde köprü yapımı gerçekleştiriyor. Köprü temelinde 20 adet fore kazık çakılacak.

Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden yeni park!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatlarını kaybeden şehit işçilerin anısına park yaptırdı. Parkın açılışı törenle yapıldı.

Artvin Cerattepe'deki maden projesinde çalışmalar durduruldu mu?

Artvin Belediyesi, 'iyi haber' diyerek Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Cerattepe'de hukuki süreç bitene kadar maden şirketinin çalışmalarının durdurulduğunu açıkladı.

Eşme Maden Deresi’ne köprü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi Köprü ve Bağlantı Yolları yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Piraziz Belediyesi maden mahallesi otel inşaatı ihalesi Haberi

Piraziz Belediyesi maden mahallesi otel inşaatı ihalesi

Piraziz Belediye Başkanlığı tarafından sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediliyor. 490,33 metrekare yüz ölçümlü arsa vasıflı Giresun İli Piraziz İlçesi, Maden Mahallesi'ndeki parsele belediyece verilecek projeye uygun en az 33 odalı bir adet otel 12 ayda inşa edilecek. Taşınmaz üzerine yüklenici lehine sözleşme tarihinden itibaren 29 yıl süre ile sınırlı ayni hak tesis edilecek. 

Toplam muhammen bedeli 5 milyon 197 bin 807,59 olarak belirlenen otel inşaatı için ihale 10 Temmuz'da yapılacak.

SINIRLI AYNİ HAK TESİSİ OTEL YAPIMI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Piraziz Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Piraziz Belediyesine ait olan 490,33 m2 yüz ölçümlü arsa vasıflı Giresun İli Piraziz İlçesi, Maden mahallesi, 313 ada, 8 nolu parsel üzerine 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 (e) maddesi doğrultusunda Belediyemizce verilecek projeye uygun en az...