27 / 04 / 2024

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatma Günay Ağel ve Ömer Beyhatun ortaklığında 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hks İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Murat İntepeler tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Türkel Üzeyir tarafından kuruldu.

Numidia İnşaat Medikal Aracılık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia İnşaat Medikal Aracılık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahar Benaggoun tarafından kuruldu.

Lexmark İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lexmark İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Musa Demir tarafından kuruldu.

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Fatma Günay Ağel ve Ömer Beyhatun ortaklığında kuruldu. 

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.......


Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Tahtakale Mh.Tahtakale Cd. Pir Han Apt.No.26/214...