28 / 04 / 2024

pirinç işleme fabrikası

pirinç işleme fabrikası

Türk yatırımcıların girişimleriyle Kochani kentinde açılan fabrikada yıllık 30 bin ton pirinç işlenecek. Makedonya'nın doğusundaki Kochani şehrinde, Türk yatırımcıların girişimleriyle pirinç işleme fabrikası açıldı.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tapu intikal işlemleri nelerdir?

Tapu intikal işlemleri, miras hukukunda önem arz eden terimlerden biridir. Dolayısıyla bazı hukuki süreçlerde pek çok kişinin araştırdığı ve öğrenmek istediği kavramlardan biridir. Peki tapu intikal işlemleri nedir, nasıl yapılır ve kimler bu işleme dahil olur? İşte tüm ayrıntılar...

Halka arz işlemlerinde ‘o formül artık işe yaramıyor!

Borsa İstanbul’da halka arz edilen şirket hisselerinin beş ila 10 defa tavan yapması formülü artık işlemiyor. Son dört halka arz şirketi ya tek tavan yapabildi ya da işleme başladığı gün bile tavan seviyesini göremedi.

Atatürk Orman Çiftliği’nde rezidansa geçit verilmedi! Yargı imar değişikliğini iptal etti! 

Atatürk Orman Çiftliği, Çimento Fabrikası alanında Limak tarafından rezidans ve ticaret merkezi yapmasına imkan tanınan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından uygulanan imar planı değişikliği mahkemeden döndü. 

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Garanti BBVA kampanya tahtına oturdu! Bir işleme 10.000 TL nakit para verecek! Sağdan soldan para arayanlar dikkat!

Garanti Bankası, gerekli şartları sağlayan müşterilerine 10.000 TL faizsiz kredi seçeneği sunuyor detaylar haberimizde !!

Pasifik GYO Eyüpsultan Pirinççi gayrimenkullerinin değeri açıklandı! Rakamlar şok etti!

Pasifik GYO tarafından, İstanbul Eyüpsultan Pirinççi'deki 244 ada 1 parsel ile 246 ada 5 parsellerin yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte o rakamlar...

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Eyüpsultan Pirinççi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli İstanbul İli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 1/5000 Ölçekli Revizyon + İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planı askıda...

pirinç işleme fabrikası Haberi

pirinç işleme fabrikası

Fabrika alanında düzenlenen açılış törenine, Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski, Devlet Bakanı Furkan Cako, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Üsküp Temsilcisi Teoman Tiryaki ile çok sayıda davetli katıldı.


Levidiargo Pirinç Fabrikası Genel Müdürü Ali Müşfik Sözer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fabrikanın günlük 120 ton üretim kapasitesine sahip olduğunu ifade ederek, "Makedonya, yıllık 25 bin ton pirinç üretilmekte. Bizler yıllık üretimi 30 bin olacak bir fabrika kurduk" dedi.


TİKA tarafından 2013 yılında başlatılan proje kapsamında, Türkiye'de yetiştirilen pirinç tohumlarının üretilmeye başlandığını belirten Sözer, "Türkiye'den gelen tohumlara ilgi son derece yüksek. Bölgede iyi verim aldığımız için sonuçlarının da verimli olacağı düşüncesindeyiz" diye konuştu.


Türk yatırımcıların işbirliğinde kurulan fabrika, teknolojik ve gelişmiş makinelerle Makedonya'daki pirinç işlemeye katkı sağlamayı...