02 / 05 / 2024

Pırlanta Feneryolu güncel fiyatlar

Pırlanta Feneryolu güncel fiyatlar

Satış süreci devam eden Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire alanları 122 metrekareden başlıyor. Erkan İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Tüp fiyatlarına bu kez indirim geldi: 29 Ekim güncel tüp fiyatları

Son güncellemeyle birlikte 29 Ekim tarihinde tüp fiyatlarında değişiklikler meydana geldi. İşte Aygaz, İpragaz, ve Bizimgaz gibi firmaların tüp fiyatlarının güncel durumu...

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

Zam gelmeden yenileyin! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi

Tüp fiyatlarına art arda gelen zamlarına ardından eylül ayı fiyatları araştırılmaya başlandı. Yeni zamların gelmesi beklenirken vatandaşlar şimdiden tüplerini yenilmeye başladı. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi.

Tüp fiyatlarına zam geldi! Tüp fiyatlarını gören yemek yapmaktan korkuyor! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi

Yüksek enflasyondan dolayı sürekli olarak zam gelen tüm fiyatlarına beklenen Ağustos zammı geldi. Tüp fiyatların gören evinde yemek yapmaktan korkar hale geldi. Peki tüp fiyatları ne kadar oldu?  Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi.

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

7 Mart tüp fiyatları ne durumda? Markaların güncel tüp fiyat listesi!

Tüp fiyatlarına geçtiğimiz yıl büyük oranda zam uygulanmıştı. Son dönemde fiyatlarda yeniden artış yaşanmasıyla birlikte 7 Mart itibariyle güncel tüp fiyatları açıklandı. İşte tüp fiyatlarındaki son durum...

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.

Pırlanta Feneryolu güncel fiyatlar Haberi

Pırlanta Feneryolu güncel fiyatlar

Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi fırsatı sunan Pırlanta Feneryolu Evleri İstanbul Kadıköy - Feneryolu lokasyonunda yer alıyor.


Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık konut tipleri 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin 2015 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Kadıköy Pırlanta Feneryolu 15 katlı tek bloktan oluşuyor. Toplamda 44 adet daireye yer verilen proje Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor.


Erkan İnşaat Pırlanta Feneryolu'nda dairelerin büyüklükleri 122 metrekare, 133 metrekare ve 210 metrekare olarak dizayn edildi. 


Yüzme havuzu ve otopark gibi sosyal imkanlara sahip Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Kadıköy Pırlanta Feneryolu iletişim

Telefon: 0216 505 0 434 - 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge...