24 / 05 / 2024

pişirme ürünleri

pişirme ürünleri

Avrupa'nın önemli elektronik perakende markası MediaMarkt,  mediamarkt.com.tr’de seçili pişirme ürünlerinde indirimli fiyat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Lahmacun Pişirme Makineleri Kaç Lira? 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi... 

Lahmacuna hayır diyemeyenlere güzel haber! Lahmacun makineleri ile artık evde çıtır çıtır lahmacun yapmak mümkün. Peki lahmacun pişirme makineleri ne kadar? En ucuz lahmacun makinesi kaç lira? işte cevabı...

Madame Coco'da pişirme ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Madame Coco pişirme ürünlerinin fiyatlarına yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler ve fiyat listesi...

Madame Coco pişirme grubunda yüzde 50 indirim! Madame Coco 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev tekstil markası Madame Coco pişirme grubunda yer alan ürünlerde yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler…

MediaMarkt'tan pişirme ürünlerinde indirim! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Avrupa'nın önemli elektronik perakende markası MediaMarkt,  mediamarkt.com.tr’de seçili pişirme ürünlerinde indirimli fiyat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

Mutfağınızda Mudo’ya yer açın, Mudo mutfak ürünlerinde 1 alana 1 hediye fırsatı! 20 Eylül 2022 Mudo fiyat listesi!

Mudo, pişirme ürünleri ve çatal bıçak kaşık setlerinde 1 alana 1 bedava kampanyasını duyurdu. 2 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile mutfağını konsept ve tasarım ürünlerle zenginleştirmek isteyen kadınları hedefliyor. İşte Mudo'nun kampanyalı fiyat listesi

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

Işıklar Yapı Ürünleri, Ekoklinker mantolu tuğlayı üretti!

İnşaat sektörü için yalıtımı bünyesinde barındıran bir tuğla geliştirildi. Işıklar Yapı Ürünleri'nin Ekoklinker isimli ürünü, özel fırınlarda 1000 derecede pişirilen klinker tuğlanın iç kısmına mineral yün yerleştirilerek üretiliyor.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

pişirme ürünleri Haberi

pişirme ürünleri

Türkiye'nin en çok tercih edilen perakende teknoloji market zincirlerinden biri olan MediaMarkt yeni fırsatlarla alışveriş tutkunlarının karşısına çıkmayı sürdürüyor. Dönem dönem kullanıcıları sevindirecek çeşitli kampanyalar yapan teknoloji market, şimdi de seçili pişirme ürünlerini internete özel indirimli olarak satışa çıkardı. Bu ürünleri sadece internetten satın alanlar indirimden faydalanabilecek ve indirim mağaza satışlarında uygulanmayacak.  Kampanya 29 Eylül 2022'ye kadar geçerli olacak.

İşte MediaMarkt'ta internete özel indirimli olarak satışa çıkarılan pişirme ürünleri ve fiyatları:

KORKMAZ A2906 Nora Pankek Tava Ø26
Fiyatı: 129 Türk Lirası

WMF Perfect Düdüklü Tencere Seti 6.5+3 L
Fiyatı: 3.999 Türk Lirası

ARYILDIZ Nova Çelik Tencere Set 8 Parça
Fiyatı: 699 Türk Lirası

KORKMAZ A2863 Stona Jr. 6 Parça Tencere Seti
Fiyatı: 699 Türk Lirası

TEFAL marka Titanyum 1X Easy Cook & Clean Difüzyon Tabanlı...