28 / 04 / 2024

pişmaniye stat

pişmaniye stat

Kocaeli'de yapımı süren, dış cephesi, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak 33 bin kişilik stadyumun, ay sonunda açılması hedefleniyor.

Kocaeli Stadyumu tamamlandı!

Pişmaniye şekline tasarlanan Kocaeli Stadyumu tamamlandı. 89 bin metrekare alan üzerine inşa edilen stadyumda 33 bin koltuk bulunuyor...

Kocaeli Pişmaniye Stadı ay sonunda tamamlanacak!

Kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde inşa edilen Kocaeli Pişmaniye Stadı bu ay sonunda tamamen tamamlanacak.

Kocaeli Stadı'nın inşaat çalışmaları ne zaman bitecek?

Kocaeli'nin en sağlam zeminlerinden birine sahip olan pişmaniye simgeli Kocaeli Stadyumu'nun, çevresine dikilecek yaklaşık 2 bin ağaç ile birlikte de 'Yeşil Stadyum' olma özelliği taşıyacak.

Kocaeli Arena'nın kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı

Kocaeli Arena stadının yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli'de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı.

Kocaeli Arena'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı.

Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından boşaltılması ve futbol maçlarına kapatılması kararı alınan Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı.

Kocaeli'ye UEFA standardında stat!

Sanayi kenti Kocaeli'yi 33 bin kişilik UEFA standardında bir stada kavuşturacak projenin temeli atıldı. Albayrak-Öztaş ortaklığı tarafından inşa edilecek stat toplam 127 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştirilecek.

Okluk Koyu, sıkı koruma statüsünden çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından Cumhurbaşkanlığı yazlık konutu olarak inşa ettirilen köşkün bulunduğu Okluk Koyu, ’ sıkı koruma ’ statüsünden çıkarılınca tatilcilerin uğrak yeri haline geldi...

Şanlıurfalı taraftarlar TOKİ'den yeni stat istiyor!

Yaşanan sıkıntılar taraftarların yeni stat istemelerine sebep oldu. Yıllardır bitmeyen sıkıntılardan bıkan Şanlıurfaspor taraftarları kendi aralarında imza kampanyası düzenleyerek, TOKİ'nin Şanlıurfa'ya yeni bir stat yapılmasını istedi.

Şanlıurfalı taraftarlar yeni stat istiyor!

Yaşanan sıkıntılar taraftarların yeni stat istemelerine sebep oldu. Yıllardır bitmeyen sıkıntılardan bıkan Şanlıurfaspor taraftarları kendi aralarında imza kampanyası düzenleyerek, TOKİ'nin Şanlıurfa'ya yeni bir stat yapılmasını istedi.

İzmir'in stat sorununda son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün, "Örnekköy'deki arazi bize tahsis edilsin oraya 25 bin kişilik stadı ben yapayım" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yaptığı stat çağrısı büyük ses getirdi.

Mehmet Ali Susam: Alsancak'ın yerine yeni bir stat yapılmalıdır!

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, "Alsancak Stadı deprem güvenliği nedeniyle kapandıysa eğer, Spor Bakanlığı aynı yere yeni bir stat yapılacağını ilan etmelidir" dedi.

pişmaniye stat Haberi

pişmaniye stat

Kocaeli'de yapımı süren, hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması hedeflenen 33 bin kişilik stadyumun inşaatı yüzde 98 oranında tamamlandı.


Toplam 89 bin metrekare arazi üzerinde yapımı süren stadyum, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde yapılacak dış cephesiyle ilgi çekiyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçici kabul aşamasına geldiklerini belirterek, stadyum inşaatında son rötuşlara geçildiğini söyledi.


"Bu ayın sonu itibarıyla stadyum, futbol oynanabilecek hale gelmiş olacak." diyen Çintimar, çim zeminin tamamlandığını kaydetti.


Çintimar, koltukların takılmasında da sona yaklaşıldığını dile getirerek, şöyle konuştu:


"Hem localar hem de soyunma odaları hazır halde. Mayıs ayı sonu itibarıyla Kocaeli stadyumu futbol oynanabilecek halde Kocaeli'deki takımlarımıza, Kocaelisporumuza ve diğer takımlarımıza hizmet edecek duruma gelmiş olacak. Şu anda yüzde 98 seviyesindeyiz....