03 / 05 / 2024

Piyalepaşa-Dolapdere yeni projeler

Piyalepaşa-Dolapdere yeni projeler

İstanbul'un son dönemde öne çıkan bölgeleri arasına Piyalepaşa-Dolapdere Taksim hattı da katıldı. Merkezi konumu ile dikkat çeken ancak bir türlü yıldızı parlamayan bölge, Galataport ve Haliçport ihalelerinin ardından yeni cazibe merkezi haline geldi...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

Haziran 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri! 

Haziran 2022'de satışa sunulacak yeni konut projeleri avantajlarla alıcılarını bekliyor. Peki Haziran 2022'de hangi yeni projeler satışa sunulacak? İşte Haziran 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Mayıs ayında satışa sunulacak olan yeni konut projeleri avantajlı fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Peki Mayıs 2022'de hangi yeni projeler satışa sunulacak? İşte Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ İstanbulluları zil takıp oynatacak projelerini açıkladı! 1.229 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbulluların merakla beklediği projelerini açıkladı. Yeni projeler kapsamında mega kentte toplam 1.229 yeni konut inşa edecek.

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Dolapdere-Piyalepaşa bulvarı ve çevresi nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

Türk müteahhitler Rusya'da yeni projeler almaya başladı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Okay, "Rusya'da kriz döneminde yaşadığımız iş alamama problemini aştık. Proje üstlenmemizin önünde engel kalmadı" dedi. Rusya'da toparlanmanın eskiye rağmen daha iyi olduğunu ifade eden Okay, "Türk şirketleri yeni projeler almaya başladı" dedi. 

Piyalepaşa-Dolapdere yeni projeler Haberi

Piyalepaşa-Dolapdere yeni projeler

İstanbul'un son dönemde öne çıkan bölgeleri arasına Piyalepaşa-Dolapdere Taksiın hattı da katıldı. Merkezi konumu ile dikkat çeken ancak bir türlü yıldızı parlamayan bölge, Galataport ve Haliçport ihalelerinin ardından yeni cazibe merkezi haline geldi. Polat Holding'ten Hilton'a kadar birçok yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çeken bölgenin, önümüzdeki üç yıl içinde çok sayıda otel ve ofis merkezine ev sahipliği yapması bekleniyor. 


Yeni inşaat projeleri ve dev altyapı yatırımları, İstanbul'un çehresini değiştiriyor ve yeni cazibe merkezlerinin oluşmasını sağlıyor. Kentin kalbi olarak nitelendirilen Taksim ve Şişli'ye olan yakınlığı ile son dönemde öne çıkan bölgeler arasına Piyalepaşa Bulvan-Dolapdere hattı da katıldı. Oysa bu bölge son döneme kadar çarpık yapılaşması ve gecekonduları ile dikkat çekiyordu. Merkezi konumu ile dikkat çeken ancak bir türlü yıldızı parlamayan bölge,...