28 / 04 / 2024

piyalepaşa ecleri nerede

piyalepaşa ecleri nerede

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, İstanbul Piyalepaşa'da yapımı devam eden 'kentsel dönüşüm' projesi Piyalepaşa İstanbul'da bir "mahalle" kurduklarını, "eski semt yaşamını" canlandıracaklarını söyledi.

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ev fiyatları!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Residence ödeme planı!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Residence ödeme planı dahilinde 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde 760 daire, 190 rezidans yer alıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Residence fiyat!

Piyalepaşa İstanbul Residence'ta metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde daireler 2018 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 8 bin 500 liraya!

Piyalepaşa İstanbul projesi konut, rezidans, avm, otel ve ofis şeklinde karma bir proje olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu'nda yükselen projede teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri teslim tarihi!

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri teslim tarihi Ocak 2018 olarak belirtiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa Evleri projesinde yüzde 35 peşinatla, 24 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Piyalepaşa İstanbul'de daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satılık daire fiyatları...

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul Rezidans Beyoğlu fiyat!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans Beyoğlu'nda dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans Beyoğlu projesinin 2018 yılı Ocak ayında tamamlanması planlanıyor...

Polat Holding, 2016 yılında Piyalepaşa'da yüzde 50 satış hedefliyor!

Polat Holding, Piyalepaşa'da yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinde satışları hızlandırdı. Şirket 950 konutluk Piyalepaşa projesinin yüzde 50'sini 2016 yılı içinde satmayı planlıyor.

piyalepaşa ecleri nerede Haberi

piyalepaşa ecleri nerede

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, İstanbul Piyalepaşa'da yapımı devam eden 'kentsel dönüşüm' projesi Piyalepaşa İstanbul'da bir "mahalle" kurduklarını, "eski semt yaşamını" canlandıracaklarını söyledi. "Bir AVM değil, bir AVS (alışveriş sokağı) yapıyoruz diyen Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ile birlikte düzenlediği basın toplantısında projeyi anlattı. Adnan Polat, "Projenin en önemli alanlarından 550 metre uzunluğundaki alışveriş sokağında ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alacak. Ana konsepti oluşturan semt samimiyeti ve sokak atmosferini korumak için yeme-içme alanları daha fazla yer kaplayacak. Burada gerçek bir mahalle yaratacağız, 20 bin kişi yaşayacak. Proje 82 dönüm arazi üzerinde 800 milyon dolar yatırımla gerçekleştiriliyor. 2018'de bitireceğiz. Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesidir. Piyalepaşa İstanbul'u, kademeli cepheleri, geniş...