06 / 05 / 2024

Piyalepaşa Gayrimenkul eğitim projeleri

Piyalepaşa Gayrimenkul eğitim projeleri

Beyoğlu'nda, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Piyalepaşa Gayrimenkul, burs programına başvuru sürecini başlattı.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Durdabak tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhannad Khuluqı ve Rana Al Trablsı ortaklığında kuruldu.

Turkantile Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkantile Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed A. Ali Hak  tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Piyalepaşa Gayrimenkul eğitim projeleri Haberi

Piyalepaşa Gayrimenkul eğitim projeleri

Beyoğlu'nda, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Piyalepaşa Gayrimenkul, burs programına başvuru sürecini başlattı. Burslar, Türkiye genelinde lise ve üniversitede öğrenim gören başarılı ve maddi imkanları yetersiz 20 öğrenciye verilecek. Öğrenciler, Piyalepaşa Gayrimenkul eğitim destek bursuna 21 Ağustos 2015 tarihine kadar başvurabilecek. 


9 AY BOYUNCA VERİLECEK 

Bursiyer adayları, başvurularını tamamladıktan soma Piyalepaşa Gayrimenkul Burs Komisyonu ile sözlü mülakat gerçekleştirecekler. Firma, burs almaya hak kazanan öğrencilere, Eylül - Mayıs ayları dahil olmak üzere toplam 9 ay süresince, lise öğrencilerine aylık 200 TL, üniversite öğrencilerine ise aylık 400 TL burs ödemesini banka hesaplarına yatıracak. Burslar ihtiyaç ve başarı durumuna göre öğrencilerin mezuniyetlerine kadar her yıl...