03 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul alışveriş sokağı

Piyalepaşa İstanbul alışveriş sokağı

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Piyalepaşa İstanbul'un ticari birimleri yeni yılda satışa çıkacak!

Polat Holding markası altında yer alan Piyalepaşa Gayrimenkul, 'Beyoğlu Piyalepaşa' projesinde özel sektörün gerçekleştirdiği en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından birine imza atıyor...

Piyalepaşa İstanbul'da, İstiklal'e alternatif alışveriş sokağı yapılıyor!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı!

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul alışveriş sokağı Haberi

Piyalepaşa İstanbul alışveriş sokağı

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine, Piyalepaşa İstanbul’un simgesi olan Alışveriş Sokağı’nı tanıttı. Alışveriş Sokağı'nda 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğinde ve içerisinde 120’nin üzerinde mağaza yer alacak.

2019 yılı Mart ayında açılması planlanan Piyalepaşa İstanbul, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine yakınlığı sayesinde D-100 Karayolu ve çevreyolu bağlantılarına ulaşım kolaylığı sağlarken, Beyoğlu, Nişantaşı, Kabataş ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine de yine bir kaç dakikalık ulaşım mesafesinde yer alıyor.  

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, aralarında Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu, İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Ayaydın, Adil Işık firmasını temsilen Alican Işık, Sevil Parfümeri’nin kurucusu Yusuf...