07 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul toplantısı

Piyalepaşa İstanbul toplantısı

İstanbul'un merkezi Beyoğlu'nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, semt hayatını yeniden canlandıracak. Piyalepaşa İstanbul'da yaşanan süreç ve hedefler, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleşen toplantıda paylaşıldı.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 0 faiz fırsatı!

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul projesinde sıfır faizli yılın ilk kampanyası başladı.

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu tam fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu tam fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 793 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde avantajlı daireler için satışlar sürüyor. İşte, Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar...

Piyalepaşa İstanbul Evleri konut fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul’da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul’da farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri 60 ay sıfır faizle!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 60 ay sıfır faizle, 120 ay 0,45 faizle ödeme avantajı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi Mayıs 2017!

Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 786 bin 900 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul sektöre örnek olacak!

Piyalepaşa’da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde çalışmalar hızla sürüyor. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'un sektöre de örnek olması bekleniyor.

Piyalepaşa İstanbul toplantısı Haberi

Piyalepaşa İstanbul toplantısı

İstanbul’un en eski ve en değerli semtlerinden Beyoğlu’nda, Polat tecrübesi ve güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşanan süreç ve hedefler, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ve projenin mimarı iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda paylaşıldı. 2015 ve 2016 satış hedeflerinin açıklandığı basın toplantısında, satış kampanyası kapsamında hazırlanan reklam filminin de ilk gösterimi yapıldı. Projeyle ilgili gelişmelerin paylaşıldığı toplantıda; ayrıca proje ile birlikte yürütülen bölgenin tarihi ve kültürel önemine dikkat çekmeyi amaçlayan, kitap ve sergi projeleri hakkında bilgi verildi.