28 / 04 / 2024

piyalepaşa konutları daire fiyatları

piyalepaşa konutları daire fiyatları

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, İstanbul Piyalepaşa'da yapımı devam eden 'kentsel dönüşüm' projesi Piyalepaşa İstanbul'da bir "mahalle" kurduklarını, "eski semt yaşamını" canlandıracaklarını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faizle!

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri ev sahibi olunabiliyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri Mart 2018!

İlk etap teslimleri Haziran'da yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da 1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer veriliyor..

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi kat planlarına ve cepheye göre değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede 1+0 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul detaylı fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabı 760 daire, 190 rezidans ve ticari ünitelerden, ikinci etabı 250 daireden oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul Evleri daire satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri daire satış fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul güncel fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul güncel fiyat listesi 2017 kapsamında projede fiyatlar 793 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor...

Piyalepaşa İstanbul yeni fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul yeni fiyat listesi 793 bin TL'den başlıyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 güncel daire satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul 2017 güncel daire satış fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Projedeki daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor...

piyalepaşa konutları daire fiyatları Haberi

piyalepaşa konutları daire fiyatları

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, İstanbul Piyalepaşa'da yapımı devam eden 'kentsel dönüşüm' projesi Piyalepaşa İstanbul'da bir "mahalle" kurduklarını, "eski semt yaşamını" canlandıracaklarını söyledi. "Bir AVM değil, bir AVS (alışveriş sokağı) yapıyoruz diyen Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ile birlikte düzenlediği basın toplantısında projeyi anlattı. Adnan Polat, "Projenin en önemli alanlarından 550 metre uzunluğundaki alışveriş sokağında ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alacak. Ana konsepti oluşturan semt samimiyeti ve sokak atmosferini korumak için yeme-içme alanları daha fazla yer kaplayacak. Burada gerçek bir mahalle yaratacağız, 20 bin kişi yaşayacak. Proje 82 dönüm arazi üzerinde 800 milyon dolar yatırımla gerçekleştiriliyor. 2018'de bitireceğiz. Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesidir. Piyalepaşa İstanbul'u, kademeli cepheleri, geniş...