07 / 05 / 2024

Piyalepaşa projesi nerede

Piyalepaşa projesi nerede

İstanbul'un gecekondu yerleşiminin yoğun olduğu semtlerinden biri olan Piyalepaşa'da 20 yıldır arazi geliştirme çalışmaları yapan Polat Grubu, bu bölgede İstanbul'a örnek olacak bir dönüşüme imza atıyor. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var?

DKY inşaat tarafından inşa edilen DKY Kartal projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var? İşte detaylar...

Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var?

Tarhan İnşaat imzasıyla inşa edilen Viva Perla Projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var? İşte detaylar...

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

100 bin sosyal konut projesi nerede yapılacak?

100 bin sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Kampanyada fiyatlar 140 bin TL'den başlayıp, 210 bin liraya kadar çıkıyor. Peki 100 bin sosyal konut projesi nerede yapılacak?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa projesi nerede Haberi

Piyalepaşa projesi nerede


Bölgede Piyalepaşa İstanbul projesini geliştiren Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım, burada 450 bin metrekarelik inşaat alanında, 4 milyar TL'lik yatırım yapıyor. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Projede alışveriş sokağı, otel, ofis ve konutlar bulunuyor. Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Genel Müdürü Kaan Yücel, bu yılın eylül ayında projenin 500 konutluk ilk etabını teslim edeceklerini, Eylül 2019'da alışveriş sokağının açılacağını söylüyor. Bölgenin yaşamına farklı bir soluk getireceklerini ifade eden Yücel, "Alışveriş sokağımızda 140 mağaza olacak. Sokağı cadde AVM mantığıyla işleteceğiz. Bin 600 m2'lik bir alanımızda SPA ya da çocuk eğlence alanı yapmak üzere görüşmelerimiz sürüyor" diyor.Web :