04 / 05 / 2024

Piyap İnşaat iki yılda yüzde 60 büyüme hedefliyor

Piyap İnşaat iki yılda yüzde 60 büyüme hedefliyor

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonerme fabrikalar inşa eden Piyap İnşaat, cirosunu bu yıl sonunda 62 milyon TL'ye, 2017-2018 yıllarında da 100 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor.

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Deprem konutlarının teslimleri iki, üç ay içinde başlayacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, depremden etkilenen illerdeki konutların teslimlerinin iki üç ay içinde başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Evleneceklere enflasyon ve kur şoku! Düğün maliyetleri iki katına çıktı! Ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Düğün yapacak çiftler, yüksek enflasyon ve kur yükselişi sebebiyle bütçelerini zorluyor. Düğün maliyetleri iki katına çıktı. Peki ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Yılın ilk iki ayında tam 2 bin 871 şirket kapandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan resmi verilere göre, Şubat ayında toplamda 1225 şirket kapandı ve 2023 yılının ilk iki ayında toplamda 2 bin 871 şirket kapanmış oldu. Geçen senenin ilk iki ayında toplam 1894 şirket kapanmıştı.

Ramsa İnşaat'tan İzmir'e iki yeni proje!

İzmir'de birçok konut projesini üstlenen Ramsa İnşaat iki projesine 170 milyon TL yatırım yapmaya hazırlanıyor. 

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Kayı İnşaat'ın Litvanya’daki iki projesi durduruldu!

Yurtdışında en fazla iş yapan Türk firmaları arasında olan Kayı İnşaat 'ın, ENR’nin listesinde geçtiğimiz yıl 167’nci sırada yer alan iki önemli projesinde ciddi sorunlar yaşadığı ifade edildi...

Seba İnşaat'ın iki oteli Katarlılara satılıyor!

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere'de yer alan iki otelini 93 milyon Euro'ya Katarlı Artic'e satacak.

Alacalı İnşaat kapasitesini iki katına çıkaracak!

Alacalı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Doyranlı, "2019 yılı ve sonrasında kapasitemizi iki katma çıkarmayı hedefliyoruz. Fark yaratma gücümüzü, çok katlı konut ve lojistik depo binalarını hızlı, ekonomik ve depreme yüksek dayanımlı anahtar teslimi hizmeti vererek göstereceğiz." dedi...

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Piyap İnşaat iki yılda yüzde 60 büyüme hedefliyor Haberi

Piyap İnşaat iki yılda yüzde 60 büyüme hedefliyor

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonerme fabrikalar inşa eden Piyap İnşaat, bu yıl sonunda 62 milyon TL ciro rakamına ulaşacak. Firma 2017-2018 yıllarında bu rakamı yaklaşık yüzde 60 artırarak 100 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor. 


Konusunda uzmanlaşmış en iyi mimar ve mühendislerle çalışıp yenilikçi, fonksiyonel ve estetik tasarımlarla en iyi projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirten Piyap İnşaat Genel Müdürü Şiyar Ertene, "Modern teknolojinin elverdiği en ileri inşa tekniklerini, en yeni inşaat malzemelerini araştırmayı ve kullanmayı görev olarak görüyoruz. Yaklaşık 50 kişilik profesyonel teknik kadromuz ve 450 kişilik taşeron çalışanımızla hizmet veriyoruz. Geniş kapsamlı ve kendimize ait iş makine parkımızla projelerimizi yürütüyoruz. Bu da hem bize hem de işverenimize düşük maliyet ve hızlı teslim edilmiş projeler olarak geri dönüyor" şeklinde konuştu. 


Akhisar OSB'nirı inşaat...