18 / 05 / 2024

piyasaya sahte para sürme antalya

piyasaya sahte para sürme antalya

Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen sahte para operasyonunda, 3 kişi yakalandı. 

Ev alacaklar aman oyuna gelmeyin: Sahte fotoğraflarla olmayan ev ilana koyuluyor! 

İlan platformlarında sahte konut fotoğraflarıyla vatandaşları kandıran emlakçılar gündeme gelmeye başladı. Bunları yakın takibe alan Ticaret Bakanlığı, 5 gayrimenkul firmasına toplam 575 bin liralık idare para cezası uyguladı. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası geçen yıl toplam ne kadar para bastı?

Banknot matbaası 2022’de para basma rekoru kırarken, piyasaya yeni sürülen 685 milyon adet banknottan 493 milyonu 200 liradan oluştu.

Uzmanından uyarı: Sahte kripto para borsalarına dikkat edin!

Son zamanlarda artan kripto dolandırıcılığına ilişkin AztecGoldHero Kurucusu ve kripto para uzmanı Ferruh Danacı, yatırımcıları uyardı.  Danacı, “Yatırımcıların işlem yapmak için seçtikleri borsa hakkında dikkatli olması gerekiyor" dedi.

Bayramda markete alışverişe gidecekler aman! Bu bilgi olmadan evden dışarı adım bile atmayın

Türkiye'de son dönemde sahte para kullanımı arttı. Marketlerdeki kontroller nedeniyle bazı durumlarda mahcup olan vatandaşlara sahte parayı nasıl ayırt edeceklerine dair önemli bilgiler verildi.

Ev alıp satacaklar buna dikkat! Tapu ile ilgili flaş detay!

Ev alıp satacak milyonlarca kişinin bilmesi gereken bazı konular bulunuyor. Çok sayıda vatandaş kaporayı alıp ortadan kaybolan ya da sahte para veren, kişiler sebebiyle mağdur oluyor. İşte mağduriyet yaşamamanız için dikkat etmeniz gerekenler...

Dolar- TL fark etmez, nakit para kullananlar çok dikkat! Tüm süpermarketler alarma geçti

Türkiye'de enflasyonun yükselmesi ve TL'deki değer kaybının ardından sahte para kullanımı da arttı. Özellikle 100'lük banknot üzerinden harekete geçen dolandırıcılar, milyonlarca insanın emeğine göz koyuyor.

Bitcoin'deki sert düşüş devam ederken kripto para uzmanlarından korkutan uyarılar: Hemen kaçın!

Bitcoin'deki sert düşüş piyasaya yatırım yapan 44 ülkeyi harekete geçirdi. El Salvador'da 44 ülkenin katılımıyla Bitcoin toplantısı gerçekleştirilecek. Öte yandan kripto para uzmanları kripto paraların getirdiği risklere karşı uyarılarını tekrarladı.

Dikkat! Sahte dolar alarmı!

Son dakika gelişmelerine göre sahte 10 milyon doların piyasaya sürülmek üzere olması gündeme bomba gibi düştü. Dolar almak isteyenlerin ve yatırımcıları şoka uğratan gelişmenin detayları...

Kripto para ve faizsiz konut sistemlerinde şikayetler arttı mı?

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, son günlerde gündemden düşmeyen kripto para vurgunlarına ve piyasaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, son günlerde kripto para ve faizsiz konut sistemlerinde şikayetlerin arttığını belirtti.

Sahte KİPTAŞ çetesi ucuz fiyat vaadiyle vatandaştan para topladı!

İstanbul'da kendilerini KİPTAŞ ve banka görevlisi olarak tanıtan bir çete,  FETÖ'cülere ait olduğunu öne sürdükleri daireleri ucuz fiyata verme vaadiyle vatandaşlardan para topladı.

Gayrimenkul alma bahanesiyle piyasaya sahte para sürmeye çalışan 3 kişi gözaltına alındı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen sahte para operasyonunda, 3 kişi yakalandı. 

Gayrimenkul alışverişleri Tapu Takas'la güvende!

TAPU ve Kadastro Genel Müdürlü ve Takasbank işbirliği ile hazırlanan 'Tapu Takas' isimli uygulama ile sahte para, hırsızlık ve ya dolandırıcılık gibi istenemeyen durumlar tarihe karışacak.

Elektrik faturası para iadesi!

Elektrik abonelerine her ay kesilen faturalarda, tüketicilerden faturaya yansıtılarak talep edilen kaçak kazanç bedeli iade edilebiliyor. Peki, elektrik faturası para iadesi nasıl yapılır? İşte, elektrik faturası para iadeleri..

piyasaya sahte para sürme antalya Haberi

piyasaya sahte para sürme antalya

Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen sahte para operasyonunda, 33 bin 500 avro ele geçirildi, 3 kişi yakalandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, gayrimenkul alma bahanesiyle piyasaya sahte para sürmeye çalışanlarla ilgili çalışmalar başlattı.

Belirlenen adrese gerçekleştirilen operasyonda, 33 bin 500 avro sahte para ele geçirildi.

Yapılan operasyonda 3 şüpheli gözaltına...