13 / 05 / 2024

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Bihter Alat Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Levent Metrocity İşmerkezi'nde kuruldu.

Kalkuz Cephe Sistemleri Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkuz Cephe Sistemleri Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kalkuz ve Turgay Kalkuz ortaklığında kuruldu.

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sivri ve Durmuş Öner Kayserilioğlu tarafından kuruldu.

Ze Us Yazılım Bilgi ve Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ze Us Yazılım Bilgi ve Yönetim Sistemleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli Uzay Sağna ve Zafer Erçoban ortaklığında kuruldu.

Eti Gıda Sanayi’nin yönetim binasına Ateksis imzası'

Eti Gıda Sanayi’nin Yönetim Binası’nın birbiri ile entegre olarak çalışabilen yangın algılama, kartlı geçiş, genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile kapalı devre kamera sistemlerinin saha içi uygulamaları Ateksis tarafından gerçekleştirilmiştir.

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, 12 Mart 2015'te Fidan Gündüz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı Ankara'da başlıyor!

2014 Türk-Alman Bilim Yılı kapsamında “I. Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı”, 23 -25 Ekim 2014 tarihleri arasında TCDD Ankara Gar Kule Restoran Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

ANF Yönetim Danışmanlık Güvenlik Sistemleri Temizlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ANF Yönetim Danışmanlık Güvenlik Sistemleri Temizlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çakır, Feride Kara, Nına Maral tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Bihter Alat Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Levent Metrocity İşmerkezi'nde kuruldu.

Anel yönetim kurulu kararlarını yayınladı!

Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş' nin, yapmış olduğu yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar Kamuyu Aydınlatma Platformu' na bugün yazılı olarak açıklandı...

Ambalaj Atığı Yönetim Sistemleri Uluslararası Kongresi yarın başlıyor!

Ambalaj Atığı Yönetim Sistemleri Uluslararası Kongresi yarın başlıyor. Yerli ve yabancı uzmanların katılacağı kongre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenleniyor. Çankaya'da düzenlenecek olan etkinlik 09.30'da başlayacak...

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın: İslam'ın 6'ncı şartı şirket kurmak olsun!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Şirket kurmak o kadar önemli ki, eğer ‘İslam'ın 6'ncı şartı ne olsun' deseler, ben ‘Şirket kurmak' derim" dedi

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'ü konuk ediyor

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Bihter Alat Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü site apartman işmerkezi alışveriş merkezi toplukonut ve benzeri binanın yönetimini yapmak ve konusuyla ilgili danışmanlık işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Piyon Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi adres:

ESENTEPE MAHALLESİ, BÜYÜKDERE CADDESİ, METROCİTY İŞMERKEZİ, N.171 A BL.T2 K....