05 / 05 / 2024

Pizza Pizzanın yurtdışında kaç şubesi var

Pizza Pizzanın yurtdışında kaç şubesi var

Suudi sermayeli TAD Group ile proje geliştiren Pizza Pizza, Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerine 100 şube ile girecek. Riyad’da açılacak ilk şubenin ardından Cidde, Mekke ve Medine’de de şubeleler açılacak

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Estethica yurtdışında büyüyecek!

MYC Partners Sağlık Grubu son dönemde yurtdışında büyümek için rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Şirket, Bulgaristan'ın merkezi Sofya'da plastik cerrahi hastanesi kurmaya hazırlanıyor.

Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor!

2018 sonuna kadar 600 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor. Penti’nin büyüme trendi ABD’li yatırım fonu Carlyle’ın dikkatini çekti.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Müteahhitler yurtdışında iş alanlarını artırmalı!

Müteahhitlerin yurtdışında iş yaptığı alanların daraldığını açıklayan TMB Başkanı Mithat Yenigün, Eximbank’ın sermayesinin arttırılması için çalıştıklarını söyledi.

BMD üyeleri yurtdışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyesi şirketler, mağaza yatırımı yapacak. Yurtdışında 500 yeni mağaza açmayı hedefleyen üyeler, mağaza sayısını 3 yıl içinde 4 bine çıkaracak.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

Pizza Pizzanın yurtdışında kaç şubesi var Haberi

Pizza Pizzanın yurtdışında kaç şubesi var


İzmir’de doğup Türkiye’ye yayılan Pizza Pizza, 2015 yılında yurtdışında büyüme hedefinde somut adımlar atıyor. Irak’ta 5 şubeye ulaşan firmanın İran, Azerbaycan ve Lübnan’da da şubeleri var. Firma 5 yılda 100 şubeye ulaşacak bir proje ile Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerine giriyor. Bu projede Suudi sermayeli TAD Group ile hareket eden Pizza Pizza, Rusya’da da Azeri ortağı ile büyük bir şubesini açmak üzere. 


Yurtdışında hizmet sektörünün yeterince gelişmediği Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Kuzey Afrika ülkelerine odaklandıklarını söyleyen Pizza Pizza Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Türker, “Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerinde maksimum 5 yılda 100 şubeye ulaşmayı planlıyoruz. Bu ciddi projede büyük bir yatırımcı olan Suudi sermayeli TAD Group ile çalışıyoruz. Biz sadece knowhow veriyoruz. Yani herhangi bir risk almadan büyüyeceğimiz bir proje....