21 / 05 / 2024

Plak

Plak

Eski dönemlerde oldukça popüler olan plaklar yeniden gündemde. Peki plak fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kuru mülkiyet nedir? Kuru mülkiyet sahibi ev satabilir mi?

Kuru mülkiyet çıplak mülkiyet olarak da adlandırılan gayrimenkulde belirli bir hakkı ifade eder. Arazi alım satımlarında kullanılan bu terimin ne olduğunu bilmek önemlidir. Peki kuru mülkiyet nedir, kuru mülkiyet sahibinin hakları nelerdir? İşte kuru mülkiyetle ilgili kapsamlı bilgiler...

Çıplak mülkiyet nedir?

İntifa hakkı taşınmaz mallar üzerinde kurulan ve sahibine tam kullanma hakkı veren bir ayni haktır. Bu hak ayni haklar arasında en geniş kapsamı sunar ve bu nedenle hak sahibine taşınmazı kullanma ve faydalanma hakkını verir. Peki çıplak mülkiyet hakkı nedir, ne işe yarar?

O ilde 21 bin 900 metrekarelik arazi satılıyor! İhalesi 11 Nisan'da! 

Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Çıplak Mahallesi'nde yer alan 21 bin 900 metrekarelik araziyi satıyor. Peki İzmir Bayındır'da yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Plaklar yeniden değer kazandı! Peki fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi

Eski dönemlerde oldukça popüler olan plaklar yeniden değerlendi. Peki plak fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Plaklar yeniden değerlendi! Bakın fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Eski dönemlerde oldukça popüler olan plaklar yeniden gündemde. Peki plak fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çıplak mülkiyet ne demektir?

Çıplak mülkiyet, emlak terimlerinden biridir. Peki çıplak mülkiyet nedir, ne anlama gelmektedir? İşte detaylar!

Volkswagen'in en sevilen modeli Tiguan'a büyük zam! Çıplak fiyatı 471 bin 078 TL! İşte Haziran 2022 fiyat listesi

Volkswagen'in en sevilen modeli Tiguan'ın haziran fiyat listesi açıklandı. Volkswagen Tiguan bu ay çıplak fiyatı 471 bin 078 liradan satışa sunuluyor. Her yaştan kişinin en çok tercih ettiği otomobil markası Tiguan'da büyük zam geldi. Peki Volkswagen Tiguan fiyatları ne kadar?

Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının sağken verdiği evin tapusunda ‘intifa hakkını üzerinde bırakıp, çıplak mülkiyetini satışından tescil edildi’ yazdığını belirten okuyucu, kardeşlerinin hak iddia edip edemeyeceğini sordu.

Rozar İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rozar İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çıplak tarafından kuruldu.

OPET Çanakkale Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek!

OPET, Tarihe Saygı Projesi'yle Çanakkale'nin merkeze bağlı olan Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek. 

Beyoğlu'ndaki Lale Plak 65 yıl sonra kapandı!

Bir dönemin gözde mekanlarından Lale Plak kapandı. 65 yıldır Beyoğlu’nda açık olan baba yadigarı dükkanı boşaltırken Hakan Atala “Burası müzisyenlerin buluşma yeriydi, içim buruk” diye konuştu...

5.6 milyon konut çıplak!

İZODER sektörün son 3 yılına ışık tutan bir rapor hazırladı. İZODER Türkiye Isı ve Su Yalıtım Pazarı Raporu’na göre, 5.6 milyon konutun da yalıtım ihtiyacı bulunuyor...

Schliemann’ın evi müzeye dönüşüyor!

Çanakkale'nin merkez ilçesine bağlı olan Çıplak köyünde Troya antik kentini yağmalayan Schliemann’ın 10 yıllık evi müzeye dönüştürülüyor.

Plak Haberi

Plak

Günümüzde müzik dinlenmeleri daha çok dijital platformlar üzerinden ilerliyor. Spotify, Youtube müzik gibi platformlara üye olunarak belli bir aylık ücret karşılığında dilediğiniz şarkıya erişebiliyorsunuz. Eskiden ise müziğe ulaşmak bu kadar kolay değildi. Dijtal platformlardan önce CDler, daha önce kasetler, çok daha önce plaklar vardı.

Günümüzde nostaljik plaklar yeniden popüler oldu. İnternette de satışa çıkan plaklara ilgi oldukça yoğun. Hatta bu plakları sadece müzik dinlemek için değil, farklı alanlarda da kullananlar var.. Örneğin eski plaklardan çantalar yapılıyor. Peki bu plakların günümüzde değerleri ne kadar? Müzik dinlemek için Neşet Ertaş, Barış Manço, Zeki Müren, Müzeyyen Senar gibi usta sanatçıların plaklarını almak isteyenler kaç TL ödeyecek?

İşte Trendyol'da satılan plaklar ve fiyatları

Neşet Ertaş-Zahidem
Fiyatı: 177 Türk Lirası

Sezen Aksu - Gülümse
Fiyatı: 207,39 Türk Lirası

Orhan...