02 / 05 / 2024

platform merter teslim tarihi

platform merter teslim tarihi

Konut teslimlerinin başladığı Platform Merter teslim tarihi 2013 Mayıs ayı olarak belirtilmişti. Platform Merter Evleri'nde 1+1 dairelerin satış fiyatları 799 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Platform Merter satılık daire!

1+1 ila 5+1 arasında farklılık gösteren konut tiplerinden meydana gelen Platform Merter satılık daire bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Platform Merter ulaşım!

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortak çalışması ile yükselen Platform Merter ulaşım bilgieri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Kadın modasına yön verecek alışveriş merkezi olarak lanse edilen ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açıyor. Sentez Merter'de 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı sunuluyor.

Anahtar Teslim Tadilat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Anahtar Teslim Tadilat Mimarlık Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Merter Çelik Tarafından kuruldu.

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Real Merter Nisan 2017'de teslim!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter'de daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor..

Real Merter 2017'de teslim!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

platform merter teslim tarihi Haberi

platform merter teslim tarihi


Platform Merter Evleri İstanbul Avrupa yakasında Merter bölgesinde inşa edildi. Platform Merter Evleri Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik işbirliği ile hayata geçirildi.


Platform Merter teslim tarihi bilgisinden önce Platform Merter Evleri hakkında bilgi verelim. Platform Merter Evleri 111 adet daire ve 33 adet teraslı dairelerden meydana geliyor. Platform Merter fiyatları 1+1'lerde 799 bin TL'den başlıyor.


Platform Merter Evleri'nde Fashion Park alanı oluşturuldu. Türk teskstil sektörünün buluşma noktası olacak Platform Merter Fashion Park açılış tarihi önümüzdeki Ağustos ayı olarak belirlendi.


Rezidans, suites ve ofis alanlarının yer aldığı Platform Merter Evleri'nde suties kısmının satışları tamamlandı. Toplam İnşaat alanı 142 bin 300 metrekare olan Platform Merter Evleri'nde 1+1'lerden 5+1'lere kadar seçenekler bulunuyor.



Platform Merter teslim tarihi!


Platform Merter teslim tarihi olarak 2013 Mayıs olarak belirtilmişti. Suites kısmında teslimlerin...