02 / 05 / 2024

Plaza Cubes maslak ofis

Plaza Cubes maslak ofis

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Maslak Nurol Plaza yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan Maslak Nurol Plaza bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Plaza Cubes Nidakule Levent’te açılıyor!

Plaza Cubes Nidakule Levent, Aralık 2019'da Nidakule Levent’te açılıyor. Plaza Cubes Nidakule’de iç dekorasyonu ile dikkat çekecek...

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

Plaza Cubes, Şişhane’de yeni ofis açtı!

Hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes, Şişhane’deki yeni ofisini açarak yerli ve uluslararası seçkin firmalara toplam 9 lokasyonda hizmet vermeye başladı.

Plaza Cubes, Bilsar binası ile 9’uncu lokasyonuna kavuştu!

Hazır ofis sektöründe 10’uncu yılını kutlayan Plaza Cubes, Şişhane’de yer alan Bilsar binasındaki yeni ofisini açtı. Bilsar binası, yalnızca Şişhane’nin en göz alıcı yapılarından biri olmasıyla değil, mükemmel lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor

Hazır ofisler şirket maliyetlerini küçültüyor!

Türkiye’deki hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes’un paylaştığı rakamlara göre, bu hizmeti tercih eden şirketlerin aylık ofis masrafları yüzde 45 oranında azalıyor.

Ofisi kiralama maliyeti 6 bin liraya düşüyor!

Plaza Cubes’un paylaştığı rakamlara göre, bu hizmeti tercih eden şirketlerin aylık ofis masrafları yüzde 45 oranında azalıyor. Ofis kiralamanın maliyeti ayda 11 bin liradan 6 bin liraya düşüyor.

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

JLL Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşınıyor!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye, Maslak Link Plaza’daki yeni ofisine taşınıyor. JLL Türkiye Mayıs ayı itibariyle yeni ofisinde hizmet verecek.

İnşaat firmaları sanal ofise giriyor!

Plaza Cubes ortaklarından Süleyman Çoruh, “Yasa gereği bir şirket kurulduğunda adres göstermek zorunda. Bu nedenle yeni kurulan şirketlere masa vererek adres gösterme imkanı sanal ofis modeline çok talep var” dedi.

Sanal ofislerde indirim dönemi!

Son dönemde özellikle start-up'lar ve freelancer'lann sıklıkla tercih ettiği sanal ofisler, ayda ortalama 500 liraya kiralanabiliyor. Plaza Cubes, gün sayısı ve hizmet alanına göre değişen fiyatları, indirimlerle birlikte 360 liraya kadar düşürdü.

Plaza Cubes sanal ofisleri ayda 500 TL'ye kiralanıyor!

Sanal ofisler, ayda ortalama 500 TL’ye kiralanabiliyor. Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ve geniş hizmet alternatifleri sayesinde müşterilerine bu tarz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyor.

Plaza Cubes maslak ofis Haberi

Plaza Cubes maslak ofis

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı


Hazır ofis konseptinin geleneksel ofis kiralamasından temel farkının ofis kiralanmasının yanı sıra bütün ofis hizmetlerinin sunulması ile kira ve diğer tüm ofis giderlerin kira ücretinin içinde olması olduğunu ifade eden Cubes Ortağı Süleyman Çoruh, şunları söyledi: “Hazır ofisler, büyük metrekareli ofislerden atıl ve az kullanılan alanların minimize edildiği küçük ve daha etkin kullanılabilecek bir konsept olarak farklılaşıyor. Gelecekte ofis anlayışının tamamen buna döneceğini öngörüyoruz. Ortak çalışma alanları, ihtiyaçlara göre esnek kullanımlı ofisler, az maliyetle prestijli iş yerleri , sadece toplantı odası ya da adres ve telefon hizmeti için kiralanabilecek ofis anlayışının daha da artacağını düşünüyoruz.”


Açık ofis


İstanbul gibi...