18 / 05 / 2024

Plaza Gayrimenkul adres

Plaza Gayrimenkul adres

Plaza Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Bülent, Netsi Sadi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım 2013 tarihinde Şişli, Harbiye Mahallesi, İnayet Apartmanı'nda kuruldu

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Bulut Plaza Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bulut Plaza Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehti Bulut tarafından kuruldu. 

Antalya 2000 Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Antalya 2000 Plaza" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2015 değerlemesi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Antalya 2000 Plaza değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Antalya 2000 Plaza'ya ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama ve rapor şöyle...

Mors Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Haklı tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350.Sokak, Şelale Plaza'da kuruldu.

Antalya 2000 Plaza'nın satış çalışmaları devam ediyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmalar devam ediyor.

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, I.Mohamed H Al Jabr tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Beys Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beys Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Sezai Keskin Yönetim Kurulu Başkanlığında 300 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Ayazma Yolu Caddesi, Papirus Plaza'da kuruldu.

Çigaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çigaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta İstanbul İl'i, Beşiktaş, Levent Mahallesi, Cömert Sokak Yapı Kredi Plaza 'da kuruldu.

Nurol Maslak Plaza değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. Nurol Maslak Plaza'daki bağımsız bölümler için Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Plaza Gayrimenkul adres Haberi

Plaza Gayrimenkul adres

Plaza Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Bülent, Netsi Sadi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Plaza Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Plaza Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Şişli, Harbiye Mahallesi, A.İpekçi Caddesi, İnayet Apartmanı, No:34 Kat:2...