02 / 05 / 2024

plevne istanbul teslimleri

plevne istanbul teslimleri

By Oktay Öz İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Plevne İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje üç etaptan oluşuyor...

Nivo İstanbul teslimleri başlıyor!

Leed Gold sertifikası standartlarına uygun olarak inşa edilen Nivo İstanbul’da teslimler başlıyor. Proje 3 blok home-ofis, 2 blok konut ve cadde alışveriş merkeziyle binlerce kişiyi ağırlayacak...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

Self İstanbul Karden'de kira öder gibi ev sahibi olun!

203 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Self istanbul projesinde daire teslimleri Eylül 2019 tarihinde yapılacak...

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı!

İçerisinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi barındıran karma proje Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Vira İstanbul teslimleri Ocak 2018'de başlıyor! 280 bin TL'ye!

Vira İstanbul Evleri projesinde dairelerin fiyatları minimum 280 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak inşa edilen projede daireler Ocak 2018'de sahiplerine teslim edilecek...

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Ahes Misal İstanbul konut teslimleri!

Ahes Misal İstanbul projesinde toplam 2 bin 400 konuta yer veriliyor. Ahes Misal İstanbul konut teslimleri ne zaman?

Nivo İstanbul Cathay konut teslimleri!

Nivo İstanbul projesinde güncel daire fiyatları peşinde 320 bin TL'den başlıyor. Nivo İstanbul Cathay konut teslimleri ne zaman?

plevne istanbul teslimleri Haberi

plevne istanbul teslimleri

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle By Oktay Öz İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Plevne İstanbul projesi 72 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Plevne İstanbul projesi, 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Üç etap olarak planlanan Plevne İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alıyor. 


Gaziosmanpaşa Plevne İstanbul projesinin ilk etabında 400 daire ve 66 ticari birime yer veriliyor. Plevne İstanbul teslimlerinin Mart 2019'da yapılması planlanıyor. 


Plevne İstanbul projesinde ofis büyüklükleri 35 metrekare ile 160 metrekare, dükkan alanları 35 metrekare ile 477 metrekare, daire alanları 67 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor.


Plevne İstanbul Evleri ödeme şekli kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında vade farksız 36 ay taksitli ödemeler yapılabiliyor.


Plevne İstanbul 2017 güncel fiyatları!


Plevne İstanbul Evleri'nde fiyat listesi 373 bin TL'den başlıyor. Plevne İstanbul Evleri...