18 / 05 / 2024

Plicell perde fiyatları

Plicell perde fiyatları

Yeni nesil perde markası Plicell, ürünleriyle boyut ve şekil tanımaksızın tüm pencereleri giydiriyor. Berteks Tekstil’in yan kuruluşu olan Plicell, plise perde üzerindeki tasarım ve inovatif çalışmalarıyla fark yaratıyor.

Altın fiyatlarında oluşan makasın perde arkasında neler var? Bu seviyelerden altın alınır mı?

Dövizden sonra altın fiyatlarında da üçlü fiyat oluştu. Londra’daki fiyatlara göre gram altının bin 250 liradan satılması gerekiyor. Ancak serbest piyasada gram altın bin 350 liradan işlem görüyor. Altın sertifikalarında ise altının gramı bin 430 liraya denk geliyor.

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

2022 yılında gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkasını Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Yatırımcıları uyaran Memiş gümüş ve altın piyasasında yaşanılanları tek tek anlattı.

Altındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! Uzman isim açıkladı! Herkesin ağzı açık kaldı

Altındaki düşüşün perde arkasını ünlü Ekonomist Hikmet Bayder açıkladı. İşte altın fiyatlarının düşmesindeki neden...

Plicell'den yeni nesil perdeler!

Yeni nesil perde markası Plicell, ürünleriyle boyut ve şekil tanımaksızın tüm pencereleri giydiriyor. Berteks Tekstil’in yan kuruluşu olan Plicell, plise perde üzerindeki tasarım ve inovatif çalışmalarıyla fark yaratıyor.

Konakkale Bosphorus'ta ikinci perde açıldı! 144 bin 476 TL'ye!

Konakkale Bosphorus projesinde ikinci perde açıldı! Fiyatlar 144 bin 476 liradan başlıyor!

Kriz caddelerin metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Küresel ekonomik kriz, dünyanın en pahalı alışveriş caddelerindeki metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Konut fiyatları yükselecek mi?

Emlak uzmanı Tebernüş Kireçci, Başlama Vuruşu programında konut fiyatları için öngördüklerini açıkladı

Konut fiyatlarının istikrarlı hale gelmesi bekleniyor!

2009 ikinci yarı Türkiye gayrimenkul piyasaları raporuna göre yatırımcı güveni geri geldiğinde konut fiyatları istikrarlı hale gelecek

Konut fiyatları bayramdan sonra yüzde 10 artacak!

Firmalar Ramazan Bayramı'ndan sonra konut fiyatlarında yaklaşık yüzde 10 artış yapmayı planlıyor

IMF toplantısı, İstanbul'da otel fiyatlarını yükseltti

30 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek IMF Yıllık Toplantısı, otellerin konaklama fiyatlarını yükseltti

Erdemir çelik fiyatlarını iki ayda yüzde 40 yükseltti!

Krizle birlikte şubat ayında dibi gören çelik fiyatları toparlanışını sürdürüyor. Erdemir dün sıcak ve soğuk sac fiyatlarında artış açıklayarak son iki ay içinde fiyatlarını yüzde 30-40 yükseltmiş oldu.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1.6 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artmaya başladı

Remzi Kozal: Gayrimenkulde fiyatlar yükselişe geçiyor

Tüm Mühendisler ve Mimarlar Birliği Platformu Genel Başkanı Mimar-Ekonomist Remzi Kozal, "Gayrimenkulde fiyatlar yükselişe geçiyor" dedi

Plicell perde fiyatları Haberi

Plicell perde fiyatları

Yeni nesil perde markası Plicell, ürünleriyle boyut ve şekil tanımaksızın tüm pencereleri giydiriyor. Sektörde neredeyse bir asırlık tecrübesi bulunan Berteks Tekstil’in yan kuruluşu olan Plicell, plise perde üzerindeki tasarım ve inovatif çalışmalarıyla fark yaratıyor.

Yüzde yüz yerli marka olan Plicell, özel perde sistemleri ile birlikte yeni nesil perdenin kapılarını açıyor. Kullanım yerlerine göre Cam-Balkon plise perde ve dekoratif plise Perde şeklinde iki grupta değerlendirilen Plicell perde sistemleri, ev, ofis vb gibi perde kullanımının yapılabildiği pek çok mekanda pencerelere farklı renk ve seçeneklerle tasarımlar uygulayabiliyor.


Plicell’den Perdede Devrim Niteliğinde Yenilik

Perde uygulamasının yapılamadığı birçok yerde çözüm sunan Plicell, dekoratif plise Perde, iç mekanlarda 150 farklı çalışma sistemi ile evlere ve ofislere farklı bir hava kazandırıyor. İpli, kuplu ve uzaktan kumandalı seçenekleri olan Plicell’in...