02 / 05 / 2024

Plimsoll Building kings cross

Plimsoll Building kings cross

18 Ekim ve 19 Ekim tarihlerinde İstanbul Çırağan Palace Kempsinki Oteli'nde proje yöneticeleri tarafından tanıtım yapılacak olan Plimsoll Buildins projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin pounddan başlangıç gösteriyor...

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Türk halkı ev fiyatlarının şokunu yaşarken dünya piyasasından gelen haber herkesi buz kestirdi

Türkiye'de ev fiyatlarının neredeyse 3'e katlanmasının ardından dünya piyasasından gelen haberler de sektördeki durumu ortaya koydu. Nationwide Building Society'in verilerine göre Britanya'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 14,3 arttı. Bu rakamın 2004 yılından beri bir ilk olduğu ifade edildi.

İngiltere'de konut fiyatları 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 arttı!

İngiltere'nin konut alanında önemli bir kurumu olan Nationwide Building Society'nin Konut Fiyat Endeksi Raporu verileri yayımlandı. Yayınlanan rapora göre konut fiyat artışı 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 olarak gerçekleşti.

İngiltere konut piyasası olası bir faiz indirimiyle yavaşlayabilir!

İngiliz finans kurumu Nationwide Building Society, ülkede faiz oranlarında bir artırım yaşanmasının konut piyasasını yavaşlatacağını belirtti.

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Shener Enverov Kodzhebashev tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

High Building Real Estate Gayrimenkul Dış Limited Şirketi kuruldu!

High Building Real Estate Gayrimenkul Dış Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Ghanem El Dandachli tarafından kuruldu. 

Kings Road Emlak Oto Kiralama Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kings Road Emlak Oto Kiralama Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahamed E.M Elhawarı, Amın Jaballa A Shwehdı, Marwan A.A. Abushhıwah ve Ramen Abushahewa ortaklığında kuruldu.

Kira sözleşmelerinde TL'ye dönüş ofis pazarını nasıl etkileyecek?

Cushman & Wakefield'ın bu sabah Maslak Office Building'de gerçekleşen etkinliğinde ofise dair pek çok başlık bir arada konuşuldu...

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Serdar Bilgili, ABD'deki Gucci binası için 155 milyon dolar ödedi!

Bilgili Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Gucci Building’te yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alan satın aldı. Bilgili ve Alman ortağı bu satın alma için 135 milyon dolar ödedi.

Plimsoll Building kings cross Haberi

Plimsoll Building kings cross

Londra'nın yeni bölgelerinden biri olan King's Cross'ta yer alan The Plimsoll Building projesi Argent tarafından hayata geçiriliyor. Proje 18 Ekim ile 19 Ekim tarihlerinde Çırağan Palace Kempsinki Oteli'nde proje yöneticileri tarafından tanıtılıyor.


67 dönüm arsa alan üzerinde 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 74 adet 2 oda 1 salon daireler satışa sunuldu. Projedeki 2 oda 1  salon dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin pounddan başlıyor.