15 / 05 / 2024

Point Project Mühendislik iletişim

Point Project Mühendislik iletişim

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

Pe Project Enerji Mühendislik İnşaat Ve Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Pe Project Enerji Mühendislik İnşaat Ve Nakliyat Anonim Şirketi üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turan ve Kübra Şahap ortaklığında kuruldu.

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esin Eştürk, Emre Susam, Kaan Tamtürk, Mahmut Hoşafçı ve Ekrem Taştanoğlu ortaklığında kuruldu.

United Project Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

United Project Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Kırar ve Mustafa Ergül tarafından kuruldu.

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

True Point Mühendislik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

True Point Mühendislik Otomotiv ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Nur Topaktaş ve Ümit Bari ortaklığında kuruldu. 

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Baker tarafından kuruldu. 

Point Mekanik Mühendislik Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point Mekanik Mühendislik Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Dursun ve Mahmut Şahin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Point Project Mühendislik iletişim Haberi

Point Project Mühendislik iletişim

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Amaç ve Konu Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu muameleler ve girişebileceği işler şunlardır. A. Yurt içi ve yurt dışında her türlü yapı işlerinin, mimarlık, mühendislik ve teknik hizmetlerini üstlenmek, her türlü mekanik tesisat projelerinin taahhüt ve proje işlemlerinin yapılması, proje araştırma ve ihale dosyalan ile kesin hesap, fizibilite raporlarını hazırlamak. İç mimari, peyzaj ve restorasyon, röleve, restitüsyon ile ilgili projeleri yapmak, yaptırmak, uygulamak ve müşavirlik hizmetlerini vermek. Her türlü resmi ve özel mimari projeleri, dekorasyon işlerini yapmak ve bu konularda müşavirlik yapmak. Her türlü...