06 / 05 / 2024

Polat Gülman gülman group

Polat Gülman gülman group

Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman tarafından yeni şirket Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile 27 Nisan'da Sarıyer'de kuruldu.

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kiralarda yüzde 25 sınırının Temmuzda kaldırılacağı söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de vatandaşlar merakla araştırıyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat temmuz itibariyle kira sözleşmelerinin eskisi gibi tüfe ile yapılacağını söyleyerek artışlara tepki gösterdi. 

Dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önü açılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önünü açıyor. Bu sayede daha az nakitli ekonomiye geçiş ve finansal tabana yayılmanın artırılması sağlanacak.

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nesim Polat tarafından kuruldu.

Berna Ülman kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Elmıra Polat, Mazıar Mehranrezaeı tarafından kuruldu.

İnna Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnna Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat tarafından kuruldu.

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Polat Gülman gülman group Haberi

Polat Gülman gülman group

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Polat Gülman'ın üstlendiği yeni; Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile 27 Nisan'da Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi'nde kuruldu.


Polat Gülman üniversite eğitimini Amerika’da tamamladı ve Providence ve Miami’de inşaat sektöründe çalışmasını sürdürdü. 2013 yılından itibaren Gülman Group’un kurucusu Kemal Gülman'dan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı devraldı.


Gülman Group 1952 yılında kurulan ve 1977 yılından itibaren gayrimenkul piyasasında arsa, ofis, konut ve ticari gayrimenkul projeleri üretmeye başladı.


Gülman Group daha önce Maslak Park Plaza, Ulus Tepe Konakları, Nest Ortaköy, Üsküdar Üniversitesi, Tuzla Depoculuk, Çayırova Lojistik, Bodrum’da villa ve alışveriş merkezi gibi başlıca projeleri hayata geçirdi.


Polat Gülman kimdir?


Tülay...