28 / 04 / 2024

Polat Holding rüzgar enerjisi yatırımı

Polat Holding rüzgar enerjisi yatırımı

Rüzgar enerjisine 1 milyar dolar yatırım yapan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, önümüzdeki 5 yılda 1 milyar dolarlık yeni yatırımla 1200 megavata ulaşacak.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Polat Holding'den yurt dışı atağı!

Macaristan'ı Avrupa'da bir üs olarak ele alan Polat Holding, yeni yatırımı Duna Pearl ile şehrin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Konut, otel ve mağazalardan oluşan Duna Pearl'in 60 milyon euro'luk yatırımla Nisan 2022'de tamamlanması planlanıyor. 

Polat Holding ilk yurt dışı projesini Macaristan'da yapıyor!

Polat Holding, ilk yurt dışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'da hayata geçiriyor. Proje 60 milyon euro yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Polat Holding Macaristan projesini 3 Ekim'de tanıtacak!

Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projesini Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da hayata geçiriyor. Projenin lansmanı 3 Ekim'de yapılacak...

Polat Holding'ten Macaristan'a gayrimenkul yatırımı!

Önce Balkan ülkelerine açılan Türk müteahhitler şimdi de rotayı Orta Avrupa ülkelerine çevirdiler. İçlerinde bina alıp yenileyen ve satan da var, sıfırdan proje geliştiren de. Son olarak Polat Holding, Macaristan’da proje geliştireceğini açıkladı. 

Polat Holding gayrimenkulden enerjiye 9,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Polat Holding, yurtdışı faaliyetlerinden kazandıklarını Türkiye'ye döviz olarak getirerek, yurtiçindeki yatırımlarına hızla devam etmeyi hedefliyor. 

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Polat Holding'ten Macaristan’a konut projesi!

Polat Holding, Macirastan'da yeni yatırıma hazırlanıyor. 300 milyon euroluk konut yatırımı hayata geçirecek. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Adnan Polat, proje ile ilgili bilgi verdi.

Polat Holding'ten İstanbul'un 5 ilçesine A+ projeler!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükköşdere Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'la gelecek yatırımlarını konuştu, işte o röportaj...

Polat Holding rüzgar enerjisi yatırımı Haberi

Polat Holding rüzgar enerjisi yatırımı

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 100 megavatlık kapasite artışı yatırımı devam eden Soma RES projesini Mayıs 2015’te tamamlayarak 240 megavat kurulu güce ulaşacaklarını, şirket olarak Türkiye’nin işletmedeki en büyük rüzgar santrali olacaklarını söyledi. Polat, yenilenebilir enerjide bu yatırımla toplam 630 megavata ulaşmış olacak. Önümüzdeki 5 yılda da 1 milyar dolarlık yatırım planladıklarını belirten Polat, böylece kapasitelerini iki kat artırıp 1200 megavata çıkacaklarını belirtti. “Böylece sektörün sağladığı enerjinin yüzde 20’sini biz üretiyor olacağız” diyen Polat, bu kapasite ile Avrupa’nın da lider üreticilerinden olacaklarını vurguladı ve “Rüzgarda Avrupa’nın en büyüğü olacağız” dedi. 


İş yanlış başladı 


Yenilenebilir enerjide yatırım sürecinin zorlu olduğunu, düzenlemelerin önlerini açmadığını anlatan Adnan Polat, “Yenilenebilir enerjide iş yanlış başladı. Şimdi düzeltmek için uğraşıyorlar. Burada yapılması gereken şey çok...