06 / 05 / 2024

Polat İnşaat balkanlar yatırımları

Polat İnşaat balkanlar yatırımları

Polat İnşaat, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de iki proje geliştirerek Avrupa’ya açıldı. Sırada Makedonya, Sırbistan ve Karadağ var.

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Topdemir tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çengeloğlu tarafından kuruldu. 

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

Balkanlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Balkanlar Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih’te Eyüp Gökhan Karpuz tarafından kuruldu.

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Polat tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Polat İnşaat balkanlar yatırımları Haberi

Polat İnşaat balkanlar yatırımları

Polat İnşaat, önümüzdeki dönemde Balkanlar ve Doğu Avrupa'da büyümeyi hedefliyor. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Türkiye'de geliştirdiği projelerle ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla öne çıkan, 20 binin üzerinde aileyi konut sahibi yapan Polat İnşaat, yönünü yurtdışına çevirdi.

Duna Pearl ile başlangıç yaptı

Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurtdışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'daki şirketi PD Real Estate Development ile Budapeşte'de hayata geçiriyor. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'de hayata geçirdikleri projelerden elde ettikleri bilgi ve tecrübeyi yurtdışındaki projelere taşıdıklarını söylüyor. Türkiye'deki yatırımlarına da hız kesmeden devam ettiklerini belirten Adnan Polat, Macaristan'da biri Duna Pearl olmak üzere iki proje geliştirdiklerini ifade ediyor.

Diğer ülkelere açılacaklar

Önümüzdeki dönemde ise Makedonya, Sırbistan ve Karadağ'da projeler geliştirip Balkanlar ve Doğu Avrupa'da büyüme planları yaptıklarını vurguluyor. Adnan...