20 / 05 / 2024

Polat İnşaat kocaeli

Polat İnşaat kocaeli

Derince'de İnşaat alanında kısa zamanda büyük yol alan Polat İnşaat, Derince Merkez'de yaptığı lüks daire ve dubleksleri satışa çıkardı. Polat İnşaat sahibi Ayhan Polat Denizciler caddesindeki dairelerimiz görmeden ev almayın dedi.

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Topdemir tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Polat İnşaat kocaeli Haberi

Polat İnşaat kocaeli

Ayhan Polat'ın sahibi olduğu Polat İnşaat kısa bir zaman önce Derince Denizciler Caddesi Cuma Pazarı yolunda lüks daire ve dubleks inşaatına başladı. İnşaatları 1.sınıf olarak bitiren Ayhan Polat şimdi bu daireleri satışa çıkardı.Ayhan Bey 3+1 Dubleks ve Dairelerin mutlaka görülmesi gerektiğini belirterek daire alacaksanız Polat İnşaatın bu dairelerini mutlaka görmelisiniz dedi. 


60 EVLERDE YENİ PROJE BAŞLIYOR 


Ayhan Polat, Derince Denizciler caddesinde tamamladığımız projeden sonra şimdi 60 Evler'de yeni başlayacak projemizin hazırlıklarını tamamladık.Sahile 50 metre ve Okıüa çok yakın olacak lüks daire ve dublekslerin 3+1 olacağını söyleyen Ayhan Polat vatandaşlarımız isterse Derince merkezde isterse 60 Evlerde yedi başlayacak projemizden yararlanabilirler dedi. Bunu için iletişi,m bilgileri olarak Ayhan Polat Cep:0532 70841 29,Alihan Ergen 0542 328 59 70 nolu telefonlardan bilgi alabilirler dedi. 



Derince...