08 / 05 / 2024

Polatlı Ticaret OSB yapım işi

Polatlı Ticaret OSB yapım işi

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

İTO, İstanbul'da sanayi arsa önerecek: OSB radarı geliyor! 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul'Da sanayicilere arsa önerileceğini ve bu kapsamda OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguladıklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat! Buğday alım fiyatı bugün kaç lira oldu? İşte TMO ve ticaret borsaları 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TMO, çiftçilerin mağduriyetle karşılaşmaması amacıyla 8-11-12-13 Temmuz günleri de hububat alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Milyonlarca çiftçinin borsa borsa buğday fiyatları araştırmaları hız kazandı.11 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır TMO, Polatlı ve Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi... 

Buğday fiyatları bayram öncesi kaç lira oldu? TMO, Edirne, Konya ve Polatlı Ticaret Borsası 7 Temmuz 2022 fiyat listesi

TMO'nun geçen hafta buğdayda 400 TL, arpada 200 TL fiyat yükseltildiğini duyurmasının ardından milyonlarca çiftçi son dakika buğday fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 7 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Buğday alım fiyatı kaç lira oldu? İşte TMO ve ticaret borsaları 29 Haziran 2022 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi buğday fiyatlarını merak ediyor ve borsalardaki son dakika buğday alım fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday fiyatları bugün kaç lira oldu? Buğday alım fiyatı ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 arpa, buğday ve mısır TMO, Edirne, Konya, Polatlı Ticaret Borsası fiyat listesi...

Buğday fiyatlarında son dakika! Buğday bugün kaç TL? TMO, Edirne, Polatlı Ticaret Borsası 23 Haziran 2022 fiyat listesi

Buğday dahil birçok üründe hasat zamanı başladı. Buğday hasatına başlayan milyonlarca çiftçi, son dakika buğday alım fiyatlarını merak ediyor. Peki buğday alım fiyatı bugün kaç lira? TMO, Polatlı ve Edirne Ticaret Borsası 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Polatlı Ticaret OSB yapım işi Haberi

Polatlı Ticaret OSB yapım işi

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi I. Etap (100 Ha) alanına ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi I. Etap (100 Ha.) alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.
1 - İdarenin Adresi : Cumhuriyet Mah. Karapınar Cad. Şen Sk. No: 2/2 Polatlı / ANKARA
2 - İhale konusu yapım...