27 / 05 / 2024

polatlıya belediyenin yapacakları

polatlıya belediyenin yapacakları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Polatlılılara seçim vaatlerini anlattı. Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünün üzerinden seslenen Gökçek, Polatlı’nın Büyükşehir Belediyesinden faydalanacağı hizmetler hakkında bilgi verdi...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Bu ilde yaşayanlara sosyal konut müjdesi!

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da yaşayan vatandaşlara sosyal konut müjdesi verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Vali Canalp, söz konusu projenin lansmanını kısa bir süre sonra yapacaklarını söyledi.

Mutfağın demirbaşı yağa indirim geldi! Kaçmaz fırsat

Ayçiçek yağında bir büyük indirim de KARADENİZBİRLİK'ten geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet'in 100. yılında yaptığı indirim çağrısına uyan zincir marketlerin ardından KARADENİZBİRLİK, fiyatlarda yüzde 15 indirim yapacaklarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Sağlıklı uzun bir yaşam sürdürmek isteyenler bu makineyi tercih ediyor! Arzum Airfryer 3 Şubat 2023 fiyat listesi

1Bu fritöz ile yapacaklarınız sizi şaşırtacak! Arzum'dan teknolojik yenilikleri ile sağlığınızı düşünen Airfrey fiyatları araştırılıyor. Yağsız kızartma modu, geniş iç hacmi ile Arzum Airfryer tüketiticiyle buluşuyor. Peki Airfryer Sıcak Hava Fritözü özellikleri neler ? En ucuza nereden alınır? İşte

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Dolarda işlem yapacaklar bu haber size! İşte dünya piyasasının dört gözle beklediği gelişmeler

Dolar 14,66 seviyelerinden işlem görmeye devam ederken, dolarla işlem yapacaklar da kurun yönünü merak etmeye başladı. ABD'de bugün yaşanacak bir takım gelişmelerin dolar kurunu etkilemesi bekleniyor.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Şanlıurfa'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa’ya millet bahçesi müjdesi verdi. Kurum, yıllardır hayal olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm projesinde ilk etapta 60 bin metrekarede 590 bin konut yapacaklarını açıkladı.

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İskoçya Edinburgh’ta evsizlere köy kuruldu!

İskoçya Edinburgh’ta belediyenin ‘Social Bite’ adlı vakfa bağışladığı arsaya, evsizlerin barınması için köy kuruldu.

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

polatlıya belediyenin yapacakları Haberi

polatlıya belediyenin yapacakları


Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, Polatlılara seçim vaatlerini anlattı. Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünün üzerinden Polatlılara seslenen Melih Gökçek, Polatlı’nın Büyükşehir Belediyesinden faydalanacağı hizmetler hakkında bilgi verdi.


Gökçek, partisinin Polatlı Belediye Başkanı Adayı Yakup Çelik’in Seçim Koordinasyon Merkezinin de açılışını gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin alt yapısının kendilerinin yapacağını anlatan Melih Gökçek, Elmadağ, Hasanoğlan’da yaptıklarını ve istihdam sayısının arttığını söyledi.


Gökçek, “Polatlı’nın hayali olan Şeker fabrikasını için Maliye Bakanımız ile konuştum. Araştırmaya başladı ve müjdeli haber bekliyoruz. Ben söz verdim mi tutarım. Pankobirlik ile işbirliği yapıp getireceğiz. Ayrıca bu fabrikanın yerini boşaltırsak oraya da Etimesgutlulara çok büyük bir bölge parkı yapacağız. Bir taşla iki kuş vuracağız.” dedi.


Polatlı çiftçisinin uzun yıllardır yapımını beklediği Gökpınar barajının müjdesini veren Melih Gökçek, “Bizim Polatlı'mızın...