09 / 05 / 2024

Mutfağın demirbaşı yağa indirim geldi! Kaçmaz fırsat

Mutfağın demirbaşı yağa indirim geldi! Kaçmaz fırsat

Ayçiçek yağında bir büyük indirim de KARADENİZBİRLİK'ten geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet'in 100. yılında yaptığı indirim çağrısına uyan zincir marketlerin ardından KARADENİZBİRLİK, fiyatlarda yüzde 15 indirim yapacaklarını açıkladı. İşte tüm detaylar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında gıda perakende sektörüne yaptıkları indirim çağrısı büyük yankı uyandırmayı sürdürüyor. Cumhuriyet'in 100 yılında indirim seferberliğine Türkiye'nin en büyük ayçiçek yağı üretici birliklerinden olan Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK) de dahil oldu.

YÜZYILIN İNDİRİM SEFERBERLİĞİ
Cumhuriyet'in 100 yılında indirim seferberliği genişledikçe genişliyor. Otomotiv tarafında başlayıp, zincir marketlerle büyüyen ve mobilyadan giyim sektöründe hızla yayılan indirim rüzgarının önümüzdeki günlerde tüm sektörlerde etkisini göstermesi beklenirken gözler diğer sektörlere döndü. Dikkat çeken bir açıklama da KARADENİZBİRLİK Genel Müdürü Ünal Erarslan'dan geldi.

KARADENİZ AYÇİÇEK YAĞINA İNDİRİM
Erarslan yaptığı yazılı açıklama ile indirim furyasına katıldıklarını duyurdu. Birliğin 2023 yılı yağlık ayçiçeği ürünü alımlarına hızla devam ettiğini belirten Erarslan, KARADENİZBİRLİK olarak ayçiçek yağı fiyatlarında yüzde 12 ila 15 oranında bir indirim yapacaklarını söyledi.

Birliğin, her kampanya döneminde, üretici ortaklarını tarlaya tohum atmadan desteklemeye başladığını vurgulayan Erarslan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Erarslan, Birliğin üreticiden aldığı ham madde ile ürettiği yüzde yüz saf ve helal sertifikalı, KARADENİZBİRLİK markalı ayçiçeği yağı ile tüketiciye hizmet verdiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Birliğimiz bu konuda, piyasayı regüle ederek, aşırı fiyat artışlarını önlemekte, bölge ve ülke ekonomisine de katkı sunmaktadır. Diğer yandan Cumhuriyetin 100. yılı çerçevesinde bir kampanya yaparak ayçiçek yağı fiyatlarında yüzde 12-15 oranında bir indirim ile tüketicilerine katkı sunarak, piyasayı tüketici lehine regüle etmektedir."

KARADENİZBİRLİK ürünlerinde indirimin bugünden itibaren geçerli olacağı bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön