01 / 05 / 2024

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi adres

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi adres

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şalcı tarafından açıldı.

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Genç tarafından kuruldu.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Sağıroğlu ve Kani Emir Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

7renkli İnşaat Demir Çelik Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7renkli İnşaat Demir Çelik Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Faik Sevim tarafından kuruldu.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kani Acar tarafından kuruldu.

Dnmz Metal İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnmz Metal İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Dönmez tarafından kuruldu.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Misiraç İnşaat Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misiraç İnşaat Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Fazlı tarafından kuruldu.

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi adres Haberi

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi adres

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şalcı tarafından açıldı.

Polde Plastik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi konusu:
1-) İMALAT a. Polyester depo ve küvet imali, ticareti, ithali ve ihracatını yapmak b. Polyester levha imali, ticareti, ithali ve ihracatını yapmak c. Her türlü polyester ve polyesterden mamul malların imali, ticareti, ithali ve ihracatını yapmak d. Her türlü kauçuk, plastik, lastik, polyester, bakalit, naylon ve benzeri maddeleri imal ve bu nevi maddelerden hortum, boru, kablo, profil şişirme bidon, branda imalatı ile bunların ham yarı mamul olarak imali, ticareti, ithali ve ihracatını yapmak e. Cam, elyaf, PVC, fiber ve polyesterlerden mamul malların imali, ticareti, ithali ve ihracatını yapmak f. Her türlü polietilen,...