03 / 05 / 2024

polietilen

polietilen

İGDAŞ, Avcılar Şantiye Bölgesi'ne Çelik, Polietilen ve Servis Hattı İnşaatı yapımı işini ihale edecek...

İSDEMİR, HATEKS, MEGAP, Barem!.. Deprem bölgesindeki şirketlerden KAP’a peş peşe açıklama geldi!

Kahramanmaraş depremleri sonrasında bölgede faaliyet gösteren şirketler, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) peş peşe açıklama yaptı. Deprem nedeniyle üretime ara verdiğini bildiren İsdemir’in ardından Hateks kademeli üretime başlayacağını duyururken, Barem Ambalaj ve Mega Polietilen ise üretime ye

Adıyaman’dan çıkan ürünler 30 ülkeye ihracat hedefine koşuyor!

Polietilen köpük üretimi yapan firma olan Mega Polietilen halihazırda ihracat yaptığı ülke sayısını 30 ülkeye çıkarmayı hedefliyor. 400 personel istihdam eden firma, personel sayısını da 1.000 kişiye çıkaramayı hedefliyor.

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Çorum Dodurga'ya modern su deposu inşa edildi!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı. Depo Alpagut Köyünün yaklaşık 240 hanesine su verecek

Dodurga'nın Alpagut Köyüne modern su deposu yapıldı!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı.

Ünye'nin altyapısı yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü, Ordu genelinde sürdürdüğü alt yapı ve kanalizasyon yapım, bakım ve onarım çalışmalarına Ünye ilçesinde devam ediyor, yapılan çalışmalarla bölgeye 576 metre, 300’lük polietilen boru döşendi.

Kırşehir Su Temini Sistemi çalışmaları ne durumda!

Kırşehir su temini sistemi’nin rehabilitasyonu ve scada kurulumu projesi çalışmaları devam ediyor. Bahçeci, “Çalışmalar kapsamında su şebekesinde insan sağlığına zararlı olan asbest boruları, polietilen tipi borularla değiştirilmeye devam ediyor." dedi.

Plaspak Kimya'nın yeni kompound hattı 2015'te devrede!

Polipropilen, polietilen ve PVC gibi plastik hammaddelerinin tedarik, ithalat ve dağıtım alanlarında hizmet veren Plaspak Kimya, üretime geçecek. Firma 2015'te yeni kompound hattını devreye almaya hazırlanıyor...

Pakpen Pakplast’ın PE 100 içme suyu boruları kalite sertifikasına layık görüldü!

Pakpen’in bina içi tesisat ve altyapı boru üretimi gerçekleştirdiği markası Pakplast’ın PE 100 içme suyu boruları Fransa’nın LNE kuruluşu, polietilen boruları ise Umman Kalite Standartlar Kurumu tarafından kalite sertifikasına layık görüldü.

İGDAŞ, Avcılar Şantiye Bölgesi'ne Servis Hattı inşaatı yaptıracak!

İGDAŞ, Avcılar Şantiye Bölgesi'ne Çelik, Polietilen ve Servis Hattı İnşaatı yapımı işini ihale edecek...

Tekfen İnşaat'tan 165 milyon dolarlık sözleşme

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin, Katar'da düşük yoğunluklu Polietilen Tesisi'nin inşaat ve montaj işleri için, 165 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladığı bildirildi

Kuveyt 17.4 milyar dolarlık projeden vazgeçti

Küresel kriz Kuveyt'in ABD'li Dow Chemical şirketi ile ortak dünyanın en büyük polietilen tesisi kurulmasını amaçlayan 17,4 milyar dolarlık anlaşmanın iptaline neden oldu.

polietilen Haberi

polietilen
İGDAŞ, İstanbul ve Boğaziçi Avcılar Şantiye Bölgesi'ne Çelik, Polietilen ve Sevis Hattı İnşaatı yapımı işini açık arttırmayla ihale edecek. İhale 31 Temmuz 2013 tarihinde saat 15:00'da İGDAŞ Genel Müdürlüğü'nde  gerçekleşecek.


İlanı detaylı görüntülemek için