19 / 05 / 2024

Polimat Polimer Malzemeler Arge ve Danışmanlık adresi

Polimat Polimer Malzemeler Arge ve Danışmanlık adresi

Polimat Polimer Malzemeler Arge ve Danışmanlık Limited Şirketi, Hale Berber Yamak tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, OSB Mahallesi, YTÜ İkitelli Teknopark Sokak'ta kuruldu.

İnşatta, demir yerine fiberglass rebar kullanılmalı iddiasına ünlü mühendisten çarpıcı açıklama! İki kat daha güçlü...

İnşaat demiri, inşaat sektörünün olmazsa olmaz malzemeleri arasında geliyor. İnşaatın sağlamlığı açısından büyük öneme sahip malzemenin yerine alternatif malzemeler ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de fiberglass rebar  yani cam elyaf donatı. Peki bu malzeme demirin yerine kullanılabilir mi?

İnşaat malzemeleri ihracatı kasım ayında 60 milyon dolar azaldı

Türkiye’nin inşaat malzemeler ihracatı, 2023 senesi Kasım ayında 2,39 milyar dolar oldu. Kasımda bir önceki aya kıyas ile 60 milyon dolarlık azalma gösteren ihracat, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 6,8 düştü. İşte haberin detayları...

Nehir Polimer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Polimer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selma Köroğlu tarafından kuruldu.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Uzmanlar uyarıyor! Hatay'dan sonra İstanbul'da tehlike altında! Deprem olmadan harekete geçilmeli

Türkiye'de 2010 yılından önce inşa edilen binalarda asbestli malzemeler kullanıldığı tespit edildi. Özellikle Hatay depreminde bunun çok örneği görülürken İstanbul'un da tehlike altında olduğu belirtildi.

Su borusu çatlarsa nasıl tamir edilir?

Su borusu tamirlerini evde yapmanız mümkündür. Plastik veya metal fark etmeksizin bazı malzemeleri kullanarak tamir edebilirsiniz. Peki su borusu çatlarsa nasıl tamir edilir ve hangi malzemeler kullanılır? İşte çatlak su borusunun tamir yöntemleri ile ilgili bilgiler...

Ev yaparken hangi malzemeler kullanılır?

Mimari tasarımda özellikle vurgulanması gereken hayati bir nokta, malzeme seçim sürecidir. İnşaatın ilerleyişini şekillendiren temel adımlardan biri olan bu seçim, yapının dayanıklılığını ve ömrünü etkileyen kritik bir faktördür. Peki ev yaparken kullanılan malzemeler nelerdir?

Kırılan cam masa nasıl tamir edilir?

Cam, kırıldığında geri dönüştürülmesi zor olan bir malzeme gibi görülebilir. Ancak birkaç temel malzeme ile onarmak mümkündür. Yalnız, dikkat edilmesi gereken nokta hemen düzeltilmesi gerektiğidir. Peki kırılan cam nasıl tamir edilir, gereken malzemeler nelerdir? İşte detaylar...

Kırık kapı nasıl tamir edilir? Çatlak kapı tamiri evde yapılır mı?

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan kapılar bazı durumlarda kırılabilmektedir. Bu kapıları değiştirme gereksinimi duymadan da bazı malzemeler ile tamir etmek mümkündür. Tamir süreci, kapıları öncekinden daha yeni ve sağlam hale getirecektir. Peki kapı tamiri nasıl yapılır?

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu.

Toyota Yaris Haziran fiyatları ile herkesi şaşırttı

Benzinli, dizel veya hibrit motor seçenekleri ile Toyota Yaris 2023'e özel servis kampanyasını mutlaka değerlendirin. Yüksek kaliteli malzemeler, ergonomik kontroller ve kullanıcı dostu Toyota Yaris 21 Haziran 2023 fiyat listesi

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydemir Kayasan tarafından kuruldu.

Hyundai Staria Haziran ayı fiyatı merak ediliyor! Hyundai Staria ne kadar zamlandı?

Staria'nın sürgülü kapıları, kolay erişim sağlar ve dar alanlarda bile kolayca açılır. Ayrıca, geniş cam alanları sayesinde içeride daha iyi bir görünüm ve aydınlık bir ortam sunar. Yüksek kaliteli malzemeler ve rahat oturma düzenleri de sürüş konforunu artırır. İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Polimat Polimer Malzemeler Arge ve Danışmanlık adresi Haberi

Polimat Polimer Malzemeler Arge ve Danışmanlık adresi

Polimat Polimer Malzemeler Arge ve Danışmanlık Limited Şirketi, Hale Berber Yamak tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, OSB Mahallesi, YTÜ İkitelli Teknopark Sokak'ta kuruldu.


Polimat Polimer Malzemeler Arge ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1.Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Plastik ham maddeleri alım satımını yapmak.3.Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. 4.Her türlü plastik ambalaj ürünlerinin ham, mamul, yarı mamul maddelerinin imali, satışı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 5.Her türlü hurda plastik atıklarının toplanarak granül hale dönüştürmek. 6.Polyester levha imali, ithali, ihracı, alımı ve satımını yapmak. 7.Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham...