04 / 05 / 2024

polimeks eskişehir otel

polimeks eskişehir otel

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks, kentte yatırımına başladığı Eskişehir SPA ve Termal Otel Projesi ile şehrin sağlık turizmine katkı sağlamaya hazırlanıyor. Projenin temeli Haziran 2012'de atıldı...

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Madame Tadia Otel binası 10.2 milyon TL'ye icradan satılacak!

Eskişehir 7. İcra Dairesi Müdürlüğü,Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi, 436 ada, 33 parselde yer alan Eskişehir Madame Tadia Otel binasını 10 milyon 250 bin TL'y icradan satıyor...

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Reysaş Eskişehir'deki otelini 4.6 milyona kiraladı!

Reysaş,  Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 1 seneliğine kiraladı. 

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Polimeks Eskişehir'e müze inşa edecek!

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. 10 milyon dolara mâl olacak müzenin 2017 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Reysaş GYO Eskişehir'deki otelini 10.7 milyona kiraladı!

Reysaş, Eskişehir Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 3 seneliğine kiraladı.

Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı.

Eskişehir Madame Tadia Otel, 123 yıl sonra yeniden hayat buldu!

Eskişehir’in en eski otellerinden biri olan Madame Tadia Otel, 123 yıl sonra yeniden hayat buldu. Halide Edip Adıvar gibi bir çok önemli ismi konuk eden Madame Tadia Otel’in Genel Müdürü Mücahit Semerci, otelin 2 yılda yakaladığı başarının sırlarını anlat

Abacı Konak Otel Eskişehir, Ortadoğu ve Uzakdoğu pazarlarını hedefliyor!

Abacı Konak Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Tunç Gezmez, “ Şehir otelciliği ve çeşitliliği açısından yıldızı parlayan kentlerimizden birisi olan Eskişehir’in, kültürel mirası ve tarihinin tanıtımında öncü olacağız” dedi.

polimeks eskişehir otel Haberi

polimeks eskişehir otel

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks, kentte yatırımına başladığı Eskişehir SPA ve Termal Otel Projesi ile şehrin sağlık turizmine katkı sağlamaya hazırlanıyor. Eskişehir'in en önemli turistik mekanlarından biri olan fakat uzun yıllar atıl halde duran Bademlik Alanı'nda Haziran 2012'de temeli atılan Eskişehir SPA ve Termal Otel Projesi'nin Kasım 2012'de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında gösterilen 2012 Uluslararası Otel Ödülleri (2012 International Hotel Avvards) kapsamında "Highly Commended Hotel ArchitectureEurope" ödülünü kazandığım belirten Polimeks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Sipahi, otelin toplam 25 bin 619 metrekare alan üzerine doğa ile uyumlu projelendirildiğini söyledi. Termal otel hakkında bilgi veren Sipahi, "Otel tamamlandığında 104 adet standart oda, 34 adet premium oda, üç adet junior süite oda, 14 adet suit oda, dört...