18 / 07 / 2024

Polimer Kauçuk

Polimer Kauçuk

İrlanda merkezli sanayi devi Eaton, Türkiye'deki varlığını güçlendiriyor. 335 milyon dolar cirolu Polimer Kauçuk'u alan Eaton'ın Başkanı Cutler, "Üç alanda Türkiye'de şirket alma peşindeyiz" dedi...

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Demka Ambalaj Kauçuk Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demka Ambalaj Kauçuk Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Depreme dayanıklı bina için bunlara dikkat!

Alacalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karahan, "Taban izolasyonu kauçuk ve çelik parçalardan oluşan temel inşası. Teknik, yapı maliyetlerine yaklaşık yüzde 10 ek maliyet yüklüyor; ama binayı, canı ve malı da koruyor" dedi.

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuriddin Parpiev tarafından kuruldu.

Deprem geçirmez bina farkındalığı artıyor!

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa, Bridgestone’un ürettiği kauçuk esaslı sismik izolatör ürünleriyle Türkiye’de binaları depreme karşı koruyan bu yenilikçi çözümler yaygınlaşacak.

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim 50 bin TL sermaye ile bugün Şirketi Ümit Çevik tarafından kuruldu. 

Polimer Kauçuk Haberi

Polimer Kauçuk

22 milyar dolar cirosuyla İrlanda'nın en büyük sanayi şirketi Eaton Corporation, öncelikli ülkeleri arasına Türkiye'yi de aldı. Türkiye pazarına 2008'de adım atan Eaton'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Alexander Cutler, öncelikli pazar olarak belirledikleri ülkeler arasında Türkiye'nin de olduğunu söyledi. SABAH'a konuşan Cutler, 2 yıl önce dünyanın en büyük 5 hortum üreticisi arasında gösterilen ve SEL markasının sahibi Polimer Kauçuk firmasını bünyesine kattıklarını, yeni alımların da olacağı sinyalini verdi. 


YÜZDE 10'U TÜRKİYE'DE 

2012'de 335 milyon dolarlık ciro yapan Polimer Kauçuk'a bu yıl 15 milyon dolarlık ekipman ve teknik yatırımı yapacaklarını dile getiren Cutler, "Uzay-havacılık sanayisinin yanı sıra hidroelektrik ve demiryolları bizim şu anda radarımızdaki sektörler. Bu konuda Türkiye'de çalışan firmalarla alım veya işbirliğimiz olabilir" dedi. 175 ülkede 103 bin çalışanı bulunan...