02 / 05 / 2024

Polimer Plastik fabrika

Polimer Plastik fabrika

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını 83 milyon 860 bin TL'ye satıyor...

Küçükçekmece'deki Polimer Plastik fabrikası 83.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını 83 milyon 860 bin TL'ye satıyor...

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ertufan tarafından kuruldu. 

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tanrıverdi, Burhan Alim, Ebru Kısacık ve Barışcan Kısacık ortaklığında kuruldu.

Tümray Plastik'in Gebze fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Fatih'te Zekeriya Gezici tarafından kuruldu.

Temapol Polimer İnşaat'tan hisse senedi açıklaması!

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

Te-Mapol Polimer Plastik kredi derecelendirmesini yayınladı!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat JCR Kuruluşu Tarafından kredi derecelendirmesini yayınladı.

Te-Mapol Polimer Plastik risklerin erken saptanması komitesi kuracak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat risklerin erken saptanması komitesi kuracak.

Polimer Plastik fabrika Haberi

Polimer Plastik fabrika

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikası 83 milyon 860 bin TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 23 Aralık tarihinde saat 15:00'de yapılacak. 

İlan metni:

T.C.KÜÇÜKÇEKMECE 1. İCRA DAİRESİ 2018/3258 TLMT.

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Küçükçekmece İlçe, 0 Ada, 3799 Parsel, SAFRA Mahalle/Köy, TAŞINMAZIN KIYMET TAKDİRİ İÇİN SUNULAN BİLİRKİŞİ RAPORUNA GÖRE:
1-Çevresel Özellikleri:
Konu taşınmazın bulunduğu bölgede, fabrikalar, sanayi atölyeleri, az katlı ayrık nizam konutlar, ticarethaneler, okullar. hastaneler, ibadethaneler bulunmaktadır. Konu taşınmaza kuş uçusu mesafede olmak üzere, 260 m. mesafede Medipol Üni. Hastanesi, 1020 m. mesafede M.Akif...