17 / 05 / 2024

polisan arge merkezi

polisan arge merkezi

Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan AR-GE Merkezi Belgesi'ni aldı.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.

Polisan Pendik arazisi için Dap Yapı ile işbirliğine hazırlanıyor!

Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, DAP Yapı ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi Pendik’te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için görüşmelere başladı.

Polisan Boya Ar-Ge Merkezi belgesini aldı!

Türkiye boya sektörünün güçlü oyuncularından Polisan Boya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 3. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen törende “Ar-Ge Merkezi” belgesini aldı.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Polisan Boya, Ar-Ge Merkezi Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı!

Türkiye boya sektörünün güçlü oyuncularından Polisan Boya, “Ar-Ge Merkezi” Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı. Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi konu ile ilgili açıklama yaptı.

Polisan AR-GE Merkezi Belgesi'ni aldı!

Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan AR-GE Merkezi Belgesi'ni aldı.

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar!

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar kısmı haberimizde yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul projesinde Arge Merkezi, konut, ofis, alışveriş caddeleri, sanat merkezleri, okullar ve mahalle meydanları bulunacak

Nihat Ergün: Türkiye bölgenin üretim ve arge merkezi olmayı hedefliyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul için hazırlanan 1/100 bin ölçekli planın ''İstanbul'da sanayi istenmediği'' anlamına gelmediğini, dünyanın birçok şehrinde olduğu gibi İstanbul'da da sanayinin olacağını belirtti

Vodafone, Silikon Vadisindeki arge merkezini açtı!

Vodafone, ABDdeki Silikon Vadisinde entegre arge merkezi Vodafone Xoneu açtı. Açıklamada, yeni tesisin, potansiyel yüksek hacimli üretim için hızlı bir test süreci sağlayarak yenilikçi konseptler üretmeyi hedeflediği bildirildi

polisan arge merkezi Haberi

polisan arge merkezi

Polisan Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş. 04.06.2014 tarihi itibariyle AR-GE Merkezi ünvanı ve belgesi almıştır.


Polisan Boya şirketimizin Ar-Ge Merkezi olmak için 14.04.2014 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yaptığı başvuru komisyonca incelenmiş ve onaylanmıştır. Kuruluşumuzdan bugüne daima fark yaratan ve katma değer sağlayan ürünler geliştiren ARGE'miz, 7 özellikli iç cephe boyasını, 9 özellikli dış cephe boyasını, yağsız yağlı boya diye tanımladığımız ilk su bazlı parlak boyasını, dünyanın ilk su bazlı metal boyasını, su bazlı yol çizgi boyasını, su bazlı Mix sistemini ve daha nicelerini geliştirmiştir.


Kamuoyuna...