30 / 04 / 2024

Polisan Boya android uygulaması

Polisan Boya android uygulaması

Polisan Boya, mükemmel tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni nesil mobil uygulama Polipalette’i duyurdu.

İşte Türkiye’nin 2017 renk haritası!

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Polisan Boya'nın adı değişti: Polisan Kansai Boya!

Japonlara satılan Polisan Boya'nın yeni adı Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tescil edildi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satıldı!

Polisan Holding CEO'su Mizrahi: "Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya'nın yüzde 50'sini satın aldı" dedi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Japonlara satılıyor!

Polisan Holding, iştiraki konumundaki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'sinin Japonya'nın da lider boya üreticilerinden biri olan Kansai'ye satılmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Polisan Boya'dan Polipalette uygulaması!

Polisan Boya, mükemmel tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni nesil mobil uygulama Polipalette’i duyurdu.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Polisan Boya'nın yarısı satılıyor mu?

Polisan Holding POLHO.IS yüzde 100 iştiraki konumundaki Polisan Boya'nın yüzde 50 hissesinin Japon Kansai Paint Co. Ltd.'e 4613.T satışı için görüşmeler yaptığını duyurdu.

Polisan sürdürülebilirliği evlere taşıyor!

Boya sektöründe, Çevresel Ürün Beyanı veren ilk firma olan Polisan, şirketlerin küresel ısınmayla mücadelede nasıl bir rol oynayacağının konuşulduğu 3. Karbon Zirvesi’nde, sürdürülebilir kalkınmanın önemine dikkat çekti

Polisan Royal ile Türkiye'de bir ilk!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, sektörde bir ilke daha imza atarak silinebilir yarı mat ürünler arasında büyük beğeni kazanan Ambians Ailesi’ne “Yarı Parlak” iç cephe boyası Royal’i ekledi.

Polisan, Türkiye’nin renk haritası çıkardı!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

Polisan, Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli okul yaptıracak!

Polisan Boya Sanayi A.Ş, Dilovası’na 2 milyon 640 bin liraya mal olacak Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi yaptıracak. 2017 yılında başlayacak olan okul, 2020 yılında tamamlanacak

Polisan Boya android uygulaması Haberi

Polisan Boya android uygulaması

Polisan Boya, mükemmel tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni nesil mobil uygulama Polipalette’i duyurdu. Binlerce renk seçeneğinin yanı sıra Ayın Rengi ya da Yıldız Ürünler seçenekleriyle kararsız kaldığınız anlarda yardımınıza koşacak olan Polipalette ile ellerinizi boyaya değdirmeden evinizin her köşesini hayallerinizdeki renklere boyayarak renk seçimlerinizi yapabilirsiniz.


Türkiye’nin öncü ve güçlü boya markası Polisan Boya, yeni mobil uygulaması Polipalette ile herkesi sınırsız renklerle dolu dünyasına davet ediyor. 


El Değmeden Rengârenk Duvarlar

Evinizin duvarının hangi renk olacağını deneyerek görmek için Polipalette uygulaması, hayallerinizi mobil araçlar üzerinde beğeninize sunuyor. Polipalette ile evinizin duvarlarını anında sanal olarak renklendirecek ve sonucu anında görüp istediğiniz kişiyle paylaşabileceksiniz.


Kararsız kaldığınız anda Polipalette, binlerce renk seçeneğiyle yardıma koşuyor

“En sevdiğim renk duvarlarımda nasıl durur? Nalbura gittim 1000’lerce renk alternatifi sundu, hepsi...