03 / 05 / 2024

Polisan Boya ulaşım

Polisan Boya ulaşım

Türkiye boya sektörünün güçlü oyuncularından Polisan Boya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 3. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen törende “Ar-Ge Merkezi” belgesini aldı.

Polisan Boya, Ar-Ge Merkezi Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı!

Türkiye boya sektörünün güçlü oyuncularından Polisan Boya, “Ar-Ge Merkezi” Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı. Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi konu ile ilgili açıklama yaptı.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Japonlara satılıyor!

Polisan Holding, iştiraki konumundaki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'sinin Japonya'nın da lider boya üreticilerinden biri olan Kansai'ye satılmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Polisan Boya'dan Polipalette uygulaması!

Polisan Boya, mükemmel tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni nesil mobil uygulama Polipalette’i duyurdu.

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.

Polisan Boya, yeni ürünlerini tanıttı!

Polisan Boya Salihli'de boyacılık sektöründe faaliyet gösteren boyacı ustalarına, yeni ürünlerin tanıtımı amacıyla seminer düzenledi. Lidya Sardes Otel'de düzenlenen seminere katılan 102 boyacı ustasıyla beraber akşam yemeği yenildi.

Polisan Boya Renk Uzmanı Oya Komar ile tavsiyeler verecek!

Polisan Boya; kişilere ve renk seçimi gerektiren sektörlere çözüm ortaklığı sunan, renk danışmanları yetiştiren “Colourfit” markasının kurucusu Oya Komar ile yeni bir işbirliğine imza atıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Greenist ulaşım!

Greenist ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Proje Güneşli'de 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor...

Sarphan Finans Park ulaşım!

1 oda 1 salon dairelerin tamamının satıldığı Sarphan Finans Park ulaşım bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım!

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım kapsamında adres bilgileri ve krokili anlatım haberimizin içinde yer alıyor

Polisan Boya ulaşım Haberi

Polisan Boya ulaşım

Polisan Holding, rekabette her zaman güçlü olmak adına Ar-Ge ve inovasyona yaptığı yatırımları hız kesmeden sürdürürken, bu çalışmaları Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca belgelendi.  

Bakanlığın düzenlediği 3. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi,  Ar-Ge ve İnovasyonla Kalkınma temasıyla 10-11 Aralık 2014 tarihlerinde ATO Congressium'da düzenlendi. Zirve kapsamında gerçekleştirilen törende Polisan Boya’ya “Ar-Ge Merkezi” belgesi verildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, belgeyi Polisan ARGE Merkezi Direktörü Ahmet Burhan Özdemir’e verdi.

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi aldıkları belgeye ilişkin yaptığı açıklamada, Polisan’ın, her zaman Ar-Ge faaliyetlerine önem veren bir kurum olduğunu belirterek, rekabette her zaman güçlü olmak adına zorlu dönemlerde dahi Ar-Ge ve inovasyona yaptıkları yatırımları hız kesmeden sürdürdüklerini kaydetti. 

Bu belgenin Polisan Boya’nın, Türkiye’nin Ar-Ge açısından önde gelen firmalarından birisi olduğunu...