03 / 05 / 2024

Polisan Boya yeni ürün

Polisan Boya yeni ürün

Polisan Boya Salihli'de boyacılık sektöründe faaliyet gösteren boyacı ustalarına, yeni ürünlerin tanıtımı amacıyla seminer düzenledi. Lidya Sardes Otel'de düzenlenen seminere katılan 102 boyacı ustasıyla beraber akşam yemeği yenildi.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimi! 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü!

CarrefourSA, 20 Eylül’e kadar devam edecek indirimlerinin yer aldığı yeni kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 13 Eylül 2023 fiyat listesi...

İşte Türkiye’nin 2017 renk haritası!

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

Yeni Havalimanı 15 bin kovayla boyanacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın boya ihalesini Polisan Kansai kazandı.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Polisan Boya'nın adı değişti: Polisan Kansai Boya!

Japonlara satılan Polisan Boya'nın yeni adı Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tescil edildi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satıldı!

Polisan Holding CEO'su Mizrahi: "Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya'nın yüzde 50'sini satın aldı" dedi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Japonlara satılıyor!

Polisan Holding, iştiraki konumundaki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'sinin Japonya'nın da lider boya üreticilerinden biri olan Kansai'ye satılmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Polisan Boya'dan Polipalette uygulaması!

Polisan Boya, mükemmel tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni nesil mobil uygulama Polipalette’i duyurdu.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Polisan Boya'nın yarısı satılıyor mu?

Polisan Holding POLHO.IS yüzde 100 iştiraki konumundaki Polisan Boya'nın yüzde 50 hissesinin Japon Kansai Paint Co. Ltd.'e 4613.T satışı için görüşmeler yaptığını duyurdu.

Polisan sürdürülebilirliği evlere taşıyor!

Boya sektöründe, Çevresel Ürün Beyanı veren ilk firma olan Polisan, şirketlerin küresel ısınmayla mücadelede nasıl bir rol oynayacağının konuşulduğu 3. Karbon Zirvesi’nde, sürdürülebilir kalkınmanın önemine dikkat çekti

Polisan Boya yeni ürün Haberi

Polisan Boya yeni ürün



Polisan Boya Salihli'de boyacılık sektöründe faaliyet gösteren boyacı ustalarına, yeni ürünlerin tanıtımı amacıyla seminer düzenledi. Lidya Sardes Otel'de düzenlenen seminere katılan 102 boyacı ustasıyla beraber akşam yemeği yenildi. Polisan'ın 50.kuruluş yılını kutladığını belirten Polisan Boya İzmir Bölge Müdürü Tansu Zamaner, seminerde yeni ürünlerinin tanıtımı ve kullanım yerlerini anlattı. 


İşte püf noktaları

Zamaner, küf ve mantar önleyici iç cephe boyaları Elegans ve kendi kendini yıkayabilen özellikli Exelans dış cephe boyalarının teknik özelliklerine değindi. Boya ustalarına işin püf noktalarını anlatan Zamaner "Polisan Boya Home Cosmetics olarak, ustalarımızın öncelikle kendi sağlığı için geliştirilen Polimetal su bazlı boyası, Türkiye'nin ve dünyanın ilk su bazlı metal boyasıdır. Bu boyamızı Salihli ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunun yanında yine sağlığı tehdit eden unsurları ortadan kaldıran Türkiye'nin ilk yağlı...