15 / 05 / 2024

polisan dilovasında lise mi yaptırıyor

polisan dilovasında lise mi yaptırıyor

Polisan Boya Sanayi A.Ş, Dilovası’na 2 milyon 640 bin liraya mal olacak Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi yaptıracak. 2017 yılında başlayacak olan okul, 2020 yılında tamamlanacak

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis kimdir? Mehmet Emin Bitlis kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Deprem bölgelerindeki lise öğrencileri için devlet üniversitelerinde ek kontenjan ayrılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki lise öğrencilerine yönelik olarak, kendi illerindeki devlet üniversitelerinde ek kontenjan ayrılacağını duyurdu. Bu kontenjanlar, öğrencilerin başvurularında yüzde 25 ekstra bir yer sağlayacak.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

Kızılay 5 ilde lise mezunu personel alımı yapacak! Bugün başvurun yarın işe başlayın! İşte şartlar!

Kızılay 5 şehirde personel alımı yapacak. Üstelik belirtilen şartlar arasında lise mezunu kriteri de yer alıyor. İşte detaylar!

Lise diplomanız varsa ve KPSS'den en az 50 puan aldıysanız bu habere hemen bakın! O üniversiteye personel alımı var

Lise mezunuyum ama hala bir kamu kurumunda çalışamadım yada iş bulamadım diyorsan artık o günler bitti! KPSS'den 50 puan alan adaylar bu kadrolara başvuru yapabilecek. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Halk GYO'nun 350 atölyelik sanayi sitesi projesine 5 bin talep geldi

Dilovası'nda 133 bin metrekare alanda, toplamda 6 milyar liraya mal olacak sanayi sitesi projesine 5 bin ön talep geldiği belirtilirken, projenin lansman fiyatının 30 bin TL / m2 olduğu ifade edildi. Proje için Halkbank özel kredi imkanı sunuyor.

OGM personel alımları başladı mı? OGM personel alımı şartları neler? En az lise mezunu personel alınacak!

Orman Genel Müdürlüğü en az lise mezunu personel alacak. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü personel alımı kapsamında Resmi Gazete'de yeni ilan yayımlandı. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Kocaeli Dilovası'nda arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsa öyle bir fiyata satılıyor ki....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

polisan dilovasında lise mi yaptırıyor Haberi

polisan dilovasında lise mi yaptırıyor

Polisan tarafından Dilovası’na yaptırılacak olan 24 derslikli Polisan Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi protokolü Valilik toplantı salonunda gerekleştirildi. Protokol imza törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Başkan Yardımcısı Emin Bitlis, Yönetim Kurulu üyesi Efe Bitlis,  Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay katıldı. 2 milyon 640 bin liraya mal olacak okul 2020 yılında bitecek. 


2020’DE BİTECEK


Polisan Bayo Sanayi A.Ş tarafından 2017-2020 tarihleri arasında yapılması planlanan Polisan Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi’nin protokolü imzalandı. Polisan tarafından özel olarak projelendirilen okul 24 derslikli olacak. Okulda 1 adet kimya atölyesi, çok amaçlı salon, kütüphane, kantin, laboratuar ve konferans salonu olacak. Okul bodrum...