03 / 05 / 2024

Polisan Paintİstanbul

Polisan Paintİstanbul

Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ürünleri ile fuarda yer aldı.

ŞOK’ta Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market’in başlattığı indirim günleri yarın sona eriyor. Buna göre, Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü. İşte 11 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Polisan'ın Pendik arazisinin değeri 3'e katlandı!

Polisan Holding'in Pendik arazisinin değeri yapılan değerlemeye göre 1 milyar TL'yi aştı. Geçtiğimiz yıl söz konusu arazinin değeri 329 milyon liraydı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Polisan Holding 3 ildeki 8 bin dönümlük tarım arazisini satıyor! 

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

KC İnşaat Polisan'a 125 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

KC İnşaat ile Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. Mahkeme,  KC'nin Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

Polisan'ın acı günü! Necmettin Bitlis vefat etti!

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis vefat etti. Bitlis'in cenazesi 26 Ekim Perşembe günü İstanbul Teşfikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek..

Yeni Havalimanı 15 bin kovayla boyanacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın boya ihalesini Polisan Kansai kazandı.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Polisan Boya'nın adı değişti: Polisan Kansai Boya!

Japonlara satılan Polisan Boya'nın yeni adı Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tescil edildi.

Polisan Paintİstanbul Haberi

Polisan Paintİstanbul

Polisan, Vizyoner ve Yenilikçi Standıyla, Boya, Sanat ve Tasarım İlişkisine Yalın ve Kavramsal Bir Yorum Getirdi

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) tarafından bu yıl 23-25 Ekim tarihlerinde 3.’sü düzenlenen Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Fuarın ana sponsorlarından Polisan, 3. Salon D1 numarada iddialı ve merak uyandıran standıyla büyülü bir atmosfer yaratırken, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 

“Daha iyi bir gelecek” sloganıyla üretici ile potansiyel alıcı arasında bir köprü görevi gören ve bu yıl 3.’sü düzenlenen Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi, 23 Ekim 2014 Perşembe günü, CNR EXPO İstanbul’da kapılarını açtı. 

Türkiye’de boya pazarının güçlü oyuncusu ve Paintİstanbul’un ana sponsorlarından Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün...