21 / 05 / 2024

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi aldı.

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge arayışı içinde olanlar dikkat sizin için Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabilirsiniz diye araştırdık. İşte fiyat listesi.

Rusya'da ev fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Emlak acentesi TsİAN Rusya'da ev fiyatlarının en hızlı artış gösterdiği şehirleri açıkladı. 2021 yılının ilk altı aylında ülkede fiyatların en hızlı yükseldiği şehir yüzde 39,2'lik oranla İrkutsk olarak kaydedildi.

Venezüela akaryakıtsız kalmamak için İran'dan yardım istedi!!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun, dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip Güney Amerika ülkesinin akaryakıtsız kalmasını önlemek için yaşlanan bir rafinerisini takviyeyle çalıştırmak amacıyla İran'dan yardım istediği bildirildi.

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

Yeşil Havalimanı için 4 mühendis görevlendirildi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 çevre mühendisi, havalimanlarında TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Yeşil Havalimanı Projesi'nin takibini yapacak.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Polisan Royal ile Türkiye'de bir ilk!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, sektörde bir ilke daha imza atarak silinebilir yarı mat ürünler arasında büyük beğeni kazanan Ambians Ailesi’ne “Yarı Parlak” iç cephe boyası Royal’i ekledi.

Polisan, Türkiye’nin renk haritası çıkardı!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

URTİM’in iskeleleri TSE tarafından onaylandı!

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

Polisan'ın Pendik arazisine DAP Yapı'dan karma proje!

Polisan'ın Sabiha Gökçen Havalimanı yanındaki arazisi üzerinde 1.5 milyar liralık proje geliştirecek olan DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz yatırımla bölgenin Avrupa Yakası'nın Florya'sı haline geleceğini söyledi

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi aldı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi aldı.

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Polisan Paintİstanbul 2014'e katıldı!

Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ürünleri ile fuarda yer aldı.

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi Haberi

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi

Polisan Holding ve grup şirketlerinde, 


1997 yılında Üçlü Sorumluluk Taahhüdü, daha sonra aldığı çevre sertifikası ve oluşturduğu politikalar doğrultusunda enerji verimliliği çalışmaları başlatılmıştır. 2010 yılından itibaren ihtiyaç duyduğu tüm enerji kaynaklarını sistem yaklaşımıyla yönetmeye başlamış olan Polisan, kurduğu sistemi belgelemek istemiş ve Ocak 2015'de Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi...