16 / 05 / 2024

Polisan türkiye renk haritası 2016

Polisan türkiye renk haritası 2016

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

Türkiye’de en çok hangi renk otomobil satıldı? İşte ilginç veriler!

Geçtiğimiz sene Türkiye’de en çok hangi otomobil marka ve modellerinin satıldığı ortaya çıktı. Peki 2022 senesinde vatandaş en fazla hangi markanın hangi modeline rağbet gösterdi ve dahası en çok hangi renkteki otomobil tercih edildi? İşte tüm yanıtlar…

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.

İşte Türkiye’nin 2017 renk haritası!

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

Polisan Royal ile Türkiye'de bir ilk!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, sektörde bir ilke daha imza atarak silinebilir yarı mat ürünler arasında büyük beğeni kazanan Ambians Ailesi’ne “Yarı Parlak” iç cephe boyası Royal’i ekledi.

Polisan, Türkiye’nin renk haritası çıkardı!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

Seramiksan Türkiye'nin tasarım farkını CERSAIE'ye taşıdı!

Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye’nin tasarım farkını CERSAIE’ye taşıdı.

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Türkiye İMSAD 30'uncu yaşını gala gecesi ile kutladı!

Türkiye inşaat sektörünün gelişmesinde 30 yıldan bu yana aktif olarak görev yapan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, 30’uncu kuruluş yılını sanatçı Zuhal Olcay’ın şarkılarıyla renk kattığı gala gecesi ile kutladı.

Polisan, Türkiye’de boyanın renk haritasını çıkardı!

Polisan Holding, kuruluşunun 50. yılında, iştiraki Polisan Boya’ nın 7.000’i aşkın satış noktasından elde ettiği verilerle Türkiye’ nin “ Renk Haritası ”nı ortaya koydu...

İMİB, Türkiye İnovasyon Haftası’nda Doğal Taş Sergisi düzenleyecek!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), gerçekleştireceği sergi ile Türkiye İnovasyon Haftası’ na renk katacak. 28-30 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi' nde ikincisi gerçekleştirilecek...

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Polisan türkiye renk haritası 2016 Haberi

Polisan türkiye renk haritası 2016

Türkiye, geçtiğimiz yıl iç cephelerde Terracotta Ailesi’nin çok sevilen sarı dokunuşlu Kumsal Beji, Sahra Beji ve Açık Fildişi bejlerini tercih ederken, dış cephede ise tercihini minimalist yumuşaklığından dolayı Bahama Beyazı ile binalara şık bir samimiyet katan Fildişi Sahili’nden yana kullandı.


Türkiye boya pazarının güçlü oyuncusu Polisan Boya’nın Renk Danışmanı Oya Komar, 7 bini aşkın satış noktasında 2015 yılı boyunca yapılan boya tercihlerini derleyerek hem geçtiğimiz yıl en çok tercih edilen renkleri hem de bölge bölge renk alışkanlıklarını ortaya çıkardı. Böylelikle ikinci kez Türkiye’nin Renk Coğrafyası oluşturulmuş oldu. 


Polisan Boya Pazarlama ve Kanal Strateji Direktörü Dilek Çolakoğlu, Polisan’ın “Türkiye’nin Renk Haritası” çalışmasına ilişkin şunları söyledi: “Yaklaşık 10 yıldır yürüttüğümüz Home Cosmetics – Evimin Kozmetiği çatı iletişimimiz çerçevesinde dünyada ve Türkiye’de boyanın tanımını...