20 / 05 / 2024

polislere özel mortgage

polislere özel mortgage

Mortgage Uzmanı Garanti, Polis Bayramı nedeniyle, 10 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında; tüm polislere, polis emeklilerine ve eşlerine özel koşullarla mortgage fırsatı sunuyor

Garanti BBVA Mortgage’dan kamu lojmanlarından ev almak isteyenlere özel kredi!

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı protokol çerçevesinde, lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor...

Eminevim'den asker ve polislere özel kampanya!

Eminevim; asker ve polislere özel bir kampanya başlattı. 15 Nisan'da sona erecek kampanya özellikle Polis Haftası'na denk getirildi...

Mortgage sektörü büyüyecek!

İslami Özel Sektör Kalkınma Kuruluşu, Türkiye Varlık Fonu ve Catalyst Group, Türkiye'deki mortgage sektörünü geliştirmek için Ortak Stratejik İşbirliği başlattı.

Garanti Mortgage'den ilkokul öğretmenlerine özel fırsatlar!

Mortgage Uzmanı Garanti, İLKSAN ile üye ilkokul öğretmenlerinin ve MEB çalışanlarının çok özel koşullarda ev sahibi olabilmesi amacıyla bir protokol imzaladı.

Halkbank'tan polislere özel yüzde 15 konut sigortası indirimi!

Halkbank emniyet mensuplarına özel ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Halkbank Kredi 155 İhtiyaç Kredisi'ni kullanan polislere özel yüzde 15 konut sigortası indirim yapılıyor.

DenizBank’tan ortak mortgage konut kredisi!

Yenilikçi ve ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, hayalindeki eve sahip olmak veya yatırım amacıyla ev satın almak isteyen müşterilerine özel olarak sunduğu “Ortak Mortgage Konut Kredisi” ile herkesi ev sahibi yapıyor.

Garanti Mortgage öğretmenleri konut sahibi yapıyor!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı kampanya kapsamında avantajlı kredi seçenekleri ve bonus sunuyor.

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya!

Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanyası ile ev almak isteyen öğretmenlere uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel hayata geçirdiği Mortgage kampanyasıyla, avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

Denizbank'tan polislere özel kredi!

Denizbank, Polis Teşkilatı ' nın 168. Kuruluş yıldönümü kapsamında Emniyet mensuplarına özel bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu.

Yapı Kredi'den polislere özel konut kredisi!

Yapı Kredi, 10 Nisan Polis Haftası’na özel düzenlediği konut kredisi kampanyası ile tüm emniyet mensuplarının konut sahibi olmalarına destek oluyor.

Yapı Kredi Mortgage'dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Yapı Kredi Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü öğretmenlere özel hazırladığı konut kredisi kampanyası ile kutluyor. Yapı Kredi Mortgage öğretmenlere özel konut kredisi kampanyasını başlatıyor.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel mortgage kampanyası!

Mortgage Uzmanı Garanti, Öğretmenler Günü nedeniyle, 31 Aralık tarihine kadar tüm öğretmenler ve eşleri için avantajlı koşullarla konut kredisi sunuyor. İşte Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel mortgage kampanyası..

polislere özel mortgage Haberi

polislere özel mortgage

Garanti tüm polislere, polis emeklilerine ve eşlerine mortgage fırsatı sunuyor. Mortgage başvurusu yapan polisler, avantajlı faiz oranlarının yanı sıra masraflarda indirimden faydalanabiliyor. Kampanya kapsamındaPolsan üyesi polisler 300 TL, Polsan üyesi olmayanlar ise 250 TL tutarında bonus kazanıyor. Polislere özel mortgage fırsatından yararlanmak isteyenler; Garanti şubelerine giderek, 444 EVİM (444 3846) hattını arayarak ya da garantimortgage.com’a tıklayarak kampanyayla ilgili bilgi alıp başvuruda...