05 / 05 / 2024

Politeknik Metal piyasa dnaışmanı

Politeknik Metal piyasa dnaışmanı

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Sanayi piyasa danışmanı ile göreve devam edecek.

Politeknik Metal piyasa danışmanı ile göreve devam edecek!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Sanayi piyasa danışmanı ile göreve devam edecek.

Politeknik piyasa yapıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlem raporunu yayınladı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş Kamu Aydınlatma Platform'unda alım satım tablosunu yayınlayarak yaptığı yazılı açıklamada piyasa yapıcılığı kapsamında bu ay gerçekleştirilen gelir gider işlem tablosunun raporunu yayınladı.

Politeknik Metal Garanti Yatırım ile anlaştı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile anlaştı.

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Davcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Bülent Erkul: Aşırı konut üretimi atıl bir piyasa yaratıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Erkul kentte yaşanan sorunların altını çizdi. Eskişehir'de yapı stoğu envanterinin acilen çıkartılmasını isteyen Erkul, aşırı konut üretiminin atıl ve hareketsiz bir piyasa yarattığına dikkat çekti.

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gentaş Metal, Lırı Industrıale firmasını satın aldı!

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'mnda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret , Lırı Industrıale firmasını satın aldı.

Künye Metal 2013'te üretiminin yüzde 40'ını ihraç etti!

Künye Metal, inşaat sektörüne yönelik endüstriyel tesisler, depo ve sundurma yapıları, alışveriş merkezleri, endüstriyel tanklar, makina ekipmanları başta olmak üzere çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin proje, imalat ve montajını yapıyor...

Vakıf GYO-Marmara Metal davası 11 Eylül'de görülecek!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı - Marmara Metal davası 11 Eylül 2014'de görülecek.

Politeknik Metal genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Metal Yapı Konut tahvil 2. kupon faiz ödemesini yaptı!

Meta Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut, 20 milyar TL nominal değerli 728 gün vadeli tahvil 2. kupon faiz ödemesini yaptı.

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Minaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Bağcılar, Çınar Mahallesi, 13. Sokak'ta kuruldu.

Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranını yayınladı!

Metal Yapı Konut A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranını yayınladı. İşte, Metal Yapı Konut 3. kupon faiz oranı...

Politeknik Metal piyasa dnaışmanı Haberi

Politeknik Metal piyasa dnaışmanı

Politeknik Metal tarafından yapılan açıklama şöyle;


Piyasa Danışmanının Göreve Devam Açıklaması 

Borsa İstanbul A.Ş. Gelişen İşletmeler Piyasası'nda Piyasa Danışmanımız olarak görev yapan Piramit Menkul Kıymetler A.Ş.'nin,  01/10/2014 tarihli ve 1394 MO/YA sayılı "Piyasa Danışmanının Göreve Devam Açıklaması" konulu yazısıyla; 

18.05.2011 tarihli ve 369 nolu "Borsa İstanbul A.Ş. Gelişen İşletmeler Piyasası'nda  Piyasa Danışmanlığı Görevine İlişkin Usul ve Esaslar Genelgesi" uyarınca Şirketimiz ile Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. arasında  imzalanan  Piyasa Danışmanlığı Anlaşması'na ilişkin olarak;  


1.      Taraflar arasında Piyasa Danışmanlığı Anlaşması uygulanmasında herhangi bir sorun olmadığını,

2.      Piramit Menkul Kıymetler A.Ş.'nin Şirketimizin piyasa danışmanlığı görevini yerine getirmesine ilişkin olarak iş süreçlerinin planlanmasında, yönetilmesinde ve uygulanmasında yönetici ve çalışanlarının  tarafsız davranmalarını engelleyecek özel durumların bulunmadığını,

3.      İş bu açıklamanın yapıldığı tarihten itibaren...