06 / 05 / 2024

Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel

Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel

"Hekim Yapı A.Ş., Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisi ile Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel hattına sahip oldu. "

Hekim Yapı 2015'te Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisi kuracak!

Hekim Yapı A.Ş. gerçekleştirdiği yatırım ve kapsamlı girişimleri ile Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel üretim hatlarından birine sahip olacak.

Araç fiyatlarındaki düşüş kasko poliçe fiyatlarını da düşürdü...

Sıfır ve ikinci el araç rakamlarında yaşanan azalma, kasım ayı sonu itibarı ile poliçe primlerinde de yüzde 7'lik düşüşü de beraberinde getirdiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

ŞOK’ta yılın indirimleri başladı! Klima 11 bin 999 TL’ye, pilates çorabı 29,95 TL’ye, dolgulu yastık 149 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’tan yine rafları boşaltacak hafta sonu indirimi geldi. Buna göre, klima 11 bin 999 TL’ye, pilates çorabı 29,95 TL’ye, dolgulu yastık 149 TL’ye düştü. İşte 14 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

Zorunlu afet sigortası geliyor! Tek poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek!

Zorunlu deprem sigortası yerini DASK kapsamında deprem, sel gibi bütün afetleri kapsayan zorunlu afet sigortasına bırakıyor. Tek bir poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek. İşte ayrıntılar...

Depremzede sanayiciye sigorta yok! Sigorta şirketleri deprem bölgesindeki işletmelerin poliçelerini yenilemiyor!

Deprem bölgesindeki sanayiciler sigorta şirketlerinden şikayetçi. Sanayiciler sigorta şirketlerinin artçı sarsıntıları bahane ederek sigorta poliçelerini yenilemediğini ileri sürüyor.

Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Depremde zarar gören konutlardan sigortalı olanların hasarları karşılanırken, poliçedeki bazı detaylar süreçle ilgili tartışma yarattı. Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Elif Aladağ, Erhan Aladağ, Erkan Aladağ ve Gökhan ALadağ ortaklığında kuruldu.

Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar?

Konut ve içerisindeki eşyaları hasar görme risklerine karşı konut sigortası ile güvence altına almak mümkün. Peki, Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Yangın bölgelerinde konut sigortası poliçelerine ek süre!

Manavgat, Bodrum ve Marmaris'te yaşanan orman yangınları sebebiyle bu bölgelerdeki poliçe yenilemelerinin bir ay uzatıldığı açıklandı.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

İnternetten bu işlemi yapanlar dikkat! Sahte poliçeyle 5 milyon TL'lik vurgun!

İnternet üzerinden sigorta şirketlerini taklit eden dolandırıcılar sahte poliçilerle 5 bin bişiyi dolandırdı. İddialara göre bu yöntemle 5 milyon TL vurgun yapıldı. 

Deprem sigortasında poliçe sayısı 10 milyonu geçti!

Türkiye'de zorunlu deprem sigortasında poliçe sayısı 10 milyon 28 bine ulaştı. Ek olarak Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) toplam "deprem rezervi" Şubat ayı itibariyle 12 milyar liraya yaklaştı.

Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel Haberi

Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel

2004 yılından beri Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement üretimini gerçekleştirmekte olan Hekim Yapı A.Ş. ürün yelpazesine iki farklı ürün grubunu kattı. Bu yatırımlardan biri EPS yalıtım ve ambalaj ürünleri üretim hattı, diğeri ise EPS ve taşyünü dolgulu sandviç panel üretim hattı. Yaklaşık beş yıldır sandviç panel piyasasında Hekim Panel markası ile yer alan Hekim Yapı A.Ş., ürünlerinin dünya norm ve kalite standardı ile kısa zamanda başarıya ulaştı.


Hekim Yapı A.Ş.'nin yıllık 2.000.000 metrekare sandviç panel üreten tesisine, 2015 yılında yeni bir hattın eklenmesi ile yıllık 4.000.000 metrekareye ulaşan üretim kapasitesi sağlamış oldu. Üretim kapasitesinin 2 katına çıması ile pazardaki etkinliği belirgin bir şekilde artacak. Hekim Yapı A.Ş.'nin Hendek üretim tesislerinde kurduğu yeni Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisinin Ocak 2016 tarihinde devreye...